Chauffeurs Iveco vrachtwagens rekenen af met hitte

Iveco vrachtwagen cool air zitkussen ISRI

In de zomermaanden kan de temperatuur in vrachtwagens flink toenemen. Geen pretje, zeker niet tijdens een hittegolf. Dat EBLO het COOL-AIR® NTS zitkussen heeft ontwikkeld dat voor verkoeling zorgt, was voor een grootgebruiker van Iveco vrachtwagen de perfecte oplossing tegen de warmte waar vele vrachtwagenchauffeurs in de zomer last van hebben.

De klant met ISRI NTS stoelen in zijn Iveco voertuigen, zag de presentatie van het COOL-AIR® NTS zitkussen op BusVison beurs en schafte direct een exemplaar aan om te proberen. Na de positieve bevindingen kwam niet lang daarna een bestelling van nog eens 19 zitkussens. Het kussen biedt chauffeurs een koele comfortabele zit, tegen een relatief kleine investering. ISRI NTS stoelen zonder klimaatsysteem ondergaan met dit nieuwe uitwisselbare zitkussen een upgrade. De chauffeurs gaan zelfs zonder een klimaatsysteem dankzij dit kussen een koelere zomer tegemoet!

Het kussen is opgebouwd uit meerdere lagen speciaal materiaal, waarmee een aangenaam zitklimaat wordt gecreëerd. Uit diverse tests blijkt, dat dankzij de honderden ventilatiekanalen, warmte en vocht maar liefst vijf keer beter gereguleerd en afgevoerd worden ten opzichte van een standaard ISRI zitkussen. Dit verbetert dus niet alleen het comfort van de chauffeur, maar verlengt ook de levensduur van het kussen en de stoel.

Het Cool-Air® zitkussen wordt compleet geleverd en is eenvoudig uitwisselbaar met het originele kussen van de ISRI stoel. Om het zitkussen te bestellen of voor meer informatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

EBLO zitkussen Cool Air ISRI NTS - Doorsnede van de Cool-Air NTS zitkussen

EBLO zitkussen Cool Air ISRI NTS - Het Cool-Air NTS zitkussen zonder hoes