EBLO aanwezig op eRIC: veilig werken begint met een goede zithouding

eric-banner

Op 18 en 19 april was EBLO aanwezig op de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) op Vliegveld Twenthe. Hier maakten bezoekers kennis met het complete stoelenprogramma van EBLO.

Van de Recaro Office 24 uursstoelen, ISRI stoelen, UnitedSeats stoelen voor industriële voertuigen en de Werksitz collectie tot militaire stoelen en veiligheidsgordels: er was voor elke bezoeker van deze veiligheidsbeurs een passend product te vinden. Uiteraard begeleid door deskundig toelichting van onze ergonoom Jan Berrevoets en Sales Director André P. van der Hoeven.

De ISRI 6830 KA/877 NTS met 4-puntsgordel trok veel bekijks. De gordel is volledig gekeurd en voldoet aan alle gestelde normen en eisen, waardoor de chauffeur zeker kan zijn van extra veiligheid en bescherming. Er was ook veel interesse voor de ISRI 7560/885 NTS2-E. Deze stoel wordt met name gebruikt in het openbaar vervoer en beschikt over een E-card®. Op deze geheugenkaart kunnen diverse instelmogelijkheden worden vastgelegd. Het snel en juist instellen van de bestuurdersstoel wordt zo kinderlijk eenvoudig. Ideaal wanneer meerdere bestuurders gebruik maken van de stoel.

Neem voor meer informatie contact op met André P. van der Hoeven (hoeven@eblo.nl) of Jan Berrevoets (berrevoets@eblo.nl) en graag tot ziens op een volgende beurs!

EBLO Seating op eRIC veiligheidsbeurs

EBLO vierpuntsgordel

 

ISRI 6830 KA 877 NTS 4-POINT

Werksitz WS 1220 E XL

Recaro Office Expert M