EBLO breidt salesteam uit

chris-witjens-en-jan-willem-groeneveld-eblo-seating

EBLO gaat dit jaar fris van start met uitbreiding van de afdeling verkoop. Jan Willem Groeneveld gaat aan de slag als accountmanager binnendienst en Chris Witjens is onze nieuwe service coördinator.

Chris is 52 jaar en woont samen met zijn vrouw en twee zoons in Barendrecht. Met een achtergrond als servicemanager en planner bij een leverancier van auto-, truck- en treinwasinstallaties is de functie van service coördinator bij EBLO hem op het lijf geschreven. Hij zal voornamelijk de binnendienst gaan ondersteunen met plannen en het verlenen van service aan onze klanten.

Ook het plannen van afspraken voor inbouw en reparatie op locatie behoren tot Chris’ takenpakket. Hij ziet het als zijn ambitie om zich zoveel mogelijk flexibel in te zetten om EBLO, daar waar mogelijk, nóg professioneler en efficiënter te laten werken.

Jan Willem Groeneveld, 43 jaar, is sinds 1 december 2020 bij ons werkzaam als accountmanager. Na diverse commerciële functies, waarvan de laatste 11 jaar als inside sales in het giet- en smeedwerk, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Binnenkomende telefoon behandelen, webshop-orders en aftersales-activiteiten behoren tot zijn werkzaamheden.

Hij kijkt er naar uit om onze producten en onze klanten te leren kennen zodat hij klanten de service kan bieden die ze al jaren van ons gewend zijn. “Naast het behartigen van alle belangen voor onze bestaande relaties, zal ik ook de mogelijkheid krijgen ons marktaandeel te gaan vergroten binnen de agrarische sector. Hierin ligt dus een mooie uitdaging voor mij,” aldus Jan Willem. 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een nieuwe stoel voor uw tractor of andere machine gerelateerd aan landbouw? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Jan Willem via 31(0)180 – 512 866 of stuur een e-mail naar groeneveld@eblo.nl. Chris is bereikbaar via witjens@eblo.nl.

Wij wensen beide heren welkom en wensen ze veel succes!