EBLO genomineerd voor Social Impact Award 2021

EBLO ontvangt Social Impact Award 2021

Omdat we genomineerd waren voor de Social Impact Award 2021, ontvingen we uit handen van de wethouder van Zwijndrecht Tycho Jansen (links) en Jeroen Kamsteeg van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden (rechts), dit mooie beeldje.

WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden ondersteunt ons en andere ondernemingen in de regio bij de inzet van mensen met een uitkering of arbeidsbeperking. Baanbrekend Drechtsteden biedt kandidaten aan, zorgt voor professionele bemiddeling en adviseert over diverse regelingen.

EBLO wil als onderneming, ondanks onze commerciƫle bedrijfsvoering, een bijdrage leveren om de kwetsbare doelgroep in arbeidsmarkt te helpen met een duurzame baan. Sociaal ondernemen vinden wij belangrijk en zien dat als meerwaarde voor ons bedrijf.

Dit jaar ging het evenement rondom het bekendmaken van de winnaar wegens corona helaas niet door. Uiteindelijk is besloten om geen winnaar uit te roepen. Wij zijn in ieder geval erg blij met de nominatie van de Social Impact Award 2021 en zien deze erkenning als een beloning voor onze manier van ondernemen.