EBLO levert de ideale baliestoelen

Hoge baliestoel Höganäs Werksitz ergonomische combinatie - EBLO Seating

Een veilige comfortabele baliestoel samenstellen; dat hoef je EBLO geen twee keer te vragen. Het onderstel van Werksitz en het zitgedeelte van Höganäs bleek de ideale zitcombinatie op te leveren voor baliemedewerkers.

Een balie is dag in dag uit bezet. Goed zitten is dan ook een must. EBLO stelde baliestoelen samen die inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik zijn genomen. Of er nu rechtop de stoel gezeten wordt, of naar voren wordt ­­bewogen, om bijvoorbeeld de telefoon aan te nemen, de stoelen bieden de juiste ondersteuning onder alle omstandigheden. Dit is te danken aan het kantelmechaniek in de stoel.

De baliestoelen hebben een zithoogte van 85 cm. Armleuningen en remmende wielen bij stilstand, helpen om veilig op en van de stoel af te kunnen stappen. Anders dan bij veel andere baliestoelen is de opstaphulp gefixeerd en voorzien van een dichte plaat. Ook dit verhoogt de veiligheid van de stoel.

Het gepatenteerde balanskussen dat aan de voorkant van de zitting is geplaatst, voorkomt dat je van de zitting glijdt als de stoel in halfhoge positie staat. EBLO stelt met regelmaat stoelen op maat samen voor haar klanten. Neem voor meer informatie contact op met ergonoom Jan Berrevoets (berrevoets@eblo.nl).

Bekijk ook eens ons volledige aanbod Höganäs en Werksitz stoelen!