EBLO levert UnitedSeats C1 stoelen voor elektrotrekkers Spijkstaal

Spijkstaal Elektrotrekker met EBLO stoel C1

Spijkstaal International is al meer dan 80 jaar ontwikkelaar en producent van elektronische voertuigen voor het vervoer van goederen en personen. Onlangs hebben ze hun programma elektrotrekkers voorzien van de UnitedSeats C1 stoel. Het resultaat is meer zitcomfort en een professionelere uitstraling van het voertuig.

EBLO is niet alleen sterk als leverancier maar ook sterk in de eerste montage van stoelen voor haar klanten. Voor Spijkstaal International zijn wij dan ook een logische keuze voor de levering van een nieuwe stoel voor hun programma elektrotrekkers. De trekkers, die voor uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet, beschikken dankzij de C1 stoel over een uitstekende zitpositie, een goede vering en een lange veerweg. Optioneel is de UnitedSeats C1 te voorzien van armleuningen.

Dankzij de PVC-uitvoering is de bekleding van de C1 waterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden. De rugleuning is verstelbaar waardoor in alle zitposities de juiste zithouding gerealiseerd kan worden. De lendensteun is mechanisch en daarmee makkelijk te verstellen.

EBLO wenst de gebruikers van de elektrotrekkers van Spijkstaal veel zitplezier!

unitedseats-c1-spijkstaal

 

EBLO-stoel-C1-met-logo-Spijkstaal