EBLO SEATING nog steeds open

Bij EBLO Seating B.V volgen we voortdurend de laatste updates en informatie over de wereldwijde COVID-19 uitbraak namens onze medewerkers, onze klanten en de partners waarmee we samenwerken. We delen hierbij een update delen over de stappen die we momenteel nemen:

Veiligheid van werknemers.
We hebben maatregelen genomen om de gezondheid van onze werknemers te beschermen en ons vermogen om te werken te behouden. Dit omvat het implementeren van gezondheids- en veiligheidstraining met betrekking tot handen wassen en schoonhouden van uitrusting. Onze kantoren en werkplaatsen voldoen aan de nationale regelgeving.

Commerciële activiteiten.
Tot nu toe heeft de COVID-19-pandemie onze commerciële activiteiten niet significant of negatief beïnvloed. We kunnen u verzekeren dat producten op voorraad kunnen worden verzonden zoals gewoonlijk, maar leveringen zijn onderworpen aan grenscontroles in afzonderlijke landen en dit kan de levertijd verlengen. We blijven dit nauwlettend volgen en verstrekken via onze bezorgpartners zoveel mogelijk informatie aan klanten.

Klant- en partnerondersteuning.
Partnerschappen staan ​​centraal in onze aanpak en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we u op de hoogte houden van informatie en oplossingen op maat. We weten dat het op dit moment niet normaal is en we bespreken graag hoe we onze klanten en gewaardeerde partners het beste kunnen ondersteunen in deze periode.

Belangrijkste productreeksen
Van ons eigen merk ‘UnitedSeats’ beschikken wij over voldoende voorraad voor zowel onze OEM- als aftermarket klanten en de productie blijft ook actief in onze fabrieken.

Als een van de toonaangevende leveranciers van ISRI stoelen en onderdelen in Europa hebben we een uitstekende keuze aan complete stoelen en onderdelen.

Ons Grammer programma is ook beschikbaar met bijna normale doorlooptijden.

Al met al zijn we goed geplaatst en hebben we alternatieven voor de meeste toepassingen.

We blijven gepassioneerd over het nastreven van onze missie. Bovendien willen we degenen die met ons samenwerken, verzekeren dat hun vertrouwen in ons goed geplaatst is. We wensen al onze klanten en partners sterkte en een goede gezondheid in deze moeilijke tijden, we zullen deze storm samen doorstaan.

Evert Mallie

CEO