EBLO SEATING nog steeds open

Bij EBLO Seating B.V volgen we voortdurend de laatste updates en informatie over de wereldwijde COVID-19 uitbraak namens onze medewerkers, onze klanten en de partners waarmee we samenwerken. We delen hierbij een update delen over de stappen die we momenteel nemen:

Veiligheid van werknemers
We hebben de benodigde maatregelen genomen om de gezondheid van onze werknemers te waarborgen. Dit omvat het implementeren van gezondheids- en veiligheidsprotocollen met betrekking tot het wassen van de handen en schoonhouden van materialen.

Commerciële activiteiten
Tot nu toe heeft de COVID-19 pandemie onze commerciële activiteiten niet negatief beïnvloed. Wij kunnen u verzekeren dat producten op voorraad worden verzonden volgens de normale procedure. Houd er wel rekening mee dat de leveringen buiten Nederlands zijn onderworpen aan grenscontroles, wat de levertijd kan verlengen. We blijven dit nauwlettend volgen en verstrekken via onze bezorgpartners zoveel mogelijk informatie aan klanten.

Klant- en partnerondersteuning
Partnerschappen staan ​​centraal in onze organisatie en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we u op de hoogte houden van informatie en oplossingen op maat. We weten dat het moeilijke tijden zijn voor vele bedrijven en daarom bespreken we graag met onze klanten en partners, hoe wij ze het beste kunnen ondersteunen in deze periode.

Belangrijkste productreeksen
Van ons eigen merk ‘UnitedSeats’ beschikken wij over voldoende voorraad voor zowel onze OEM- als aftermarket klanten. De productie blijft ook actief in onze fabrieken.

Als een van de toonaangevende leveranciers van ISRI stoelen en onderdelen in Europa hebben we een uitstekende keuze aan complete stoelen en onderdelen.

Ons Grammer programma is ook beschikbaar met bijna normale doorlooptijden.

Al met al zijn we goed geplaatst en hebben we alternatieven voor de meeste toepassingen.

We blijven gepassioneerd over het nastreven van onze missie. Bovendien willen we degenen die met ons samenwerken, verzekeren dat hun vertrouwen in ons goed geplaatst is. We wensen al onze klanten en partners sterkte en een goede gezondheid in deze moeilijke tijden.

Evert Mallie

CEO