EBLO Seating sponsort RET Runners Roparun

RET Runners Roparun

EBLO steunt goede doelen waaronder het Roparun team ‘RET Runners’. Onder leiding van teamcaptains Rob en Rosalinde Sizoo waren de runners ook dit jaar weer in vorm en legde ze de 500 kilometer tellende sponsortocht voor mensen met kanker succesvol af. Startpunt Parijs en eindpunt Rotterdam. EBLO sponsorde deze sportieve topprestatie en feliciteert de deelnemers met het uitstekende resultaat!

“Er is altijd nog van alles te doen in de weken voor de start van de sponsorloop”. RET Runner Henk Nap doelt naast fysieke voorbereiding ook op praktische zaken. Van het reisklaar maken van de Roparun bus, een omgebouwde stadsbus met slaapplaatsen en een ruimte voor bijvoorbeeld massages, tot het uitprinten van de routebladen, de avond voor vertrek. Alles moet helemaal in orde zijn om de Roparun goed te kunnen volbrengen.

EBLO draagt hier graag haar steentje aan bij om zo het gezamenlijk doel en tevens motto van Roparun in praktijk te kunnen brengen: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan deze missie.