Geslaagd sportief weekend mede mogelijk gemaakt door EBLO

eblo-sponsorweekend

EBLO heeft als sponsor van verschillende sportverenigingen een sportief weekend achter de rug. Het jaarlijkse tennistoernooi in Krimpen aan de Lek was wederom een geweldig succes. Als sub-sponsor feliciteren we alle winnaars en winnaressen met de eerste prijzen van dit seizoen!

Tevens heeft EBLO voor KIKA Krimpenerwaard Nacht Voetbaltoernooi een meisjesteam gesponsord. De dames hebben zich met veel enthousiasme ingezet, natuurlijk gekleed in EBLO T-shirts. Een prachtige avond voor een prachtig doel.

Dit weekend was er ook succes voor de Ouderkerkse v.v. SPIRIT. Het team promoveerde naar de 2e klasse zaterdagvoetbal. V.v. SPIRIT won met maar liefst 5-1 van de ploeg uit Hoogvliet voor promotie / degradatie naar de 2e klasse. Het overvolle voetbalterrein, waar EBLO Seating al jaren zichtbaar is op een bord aan de zijkant van de tribune, ontving op hetzelfde moment nog eens veel regionale jeugdploegen die het toernooi om de Stefan de Vrij Cup speelden.

Het SPIRIT terrein stond vol met een feestende menigte. Naast het spektakel op het veld was er ook vuurwerk langs de kant te aanschouwen. Al met al een geweldig sportief weekend, mede mogelijk gemaakt door EBLO!

eblo-sponsorweekend

eblo-sponsorweekend

eblo-sponsorweekend