Wagen Vliehors Expres voorzien van Grammer Actimo XL

EBLO Seating levert Grammer Actimo XL luchtgeveerde stoel voor Vliehors Expres

De geel gekleurde wagens van de Vliehors Expres vallen direct op tussen de uitgestrekte zandvlakten van ‘de Sahara van het Noorden’. Beter bekend als de Vliehors, een natuurgebied met een grootte van 20 vierkante kilometer aan de westkant van Vlieland. Voor een van deze wagens leverde EBLO onlangs een comfortabele bestuurdersstoel.

De Vliehors Expres maakt het hele jaar door tochten door de Vliehors, waarbij de wagens zich een weg banen door kilometers zand omgeven door zee en zilte lucht. Een flinke rit voor de chauffeur, maar hier weet EBLO wel raad mee. We leverden voor een van de wagens een schokbestendige comfortabele stoel: de Grammer Actimo XL.

Deze stoel is van alle gemakken voorzien. De rugleuning is verstel- en klapbaar en de pneumatische lendensteun biedt extra ondersteuning aan de onderrug. Dankzij de blokkeerbare horizontaalvering en instelbare schokdemper worden schokken en trillingen tot een minimum teruggebracht met een hoog zitcomfort tot gevolg. De stoel is uitgevoerd in pvc en kan tegen een stootje. Wij wensen de Vliehors Expres veel rijplezier!

Actimo XL pvc

vliehors expres

Vliehors Vlieland

vliehorsexpres- huisje

GRAMMER ACTIMO XL