EBLO restaureert geliefde Toyota Landcruiser

Voor een Toyota Landcruiser heeft EBLO recent de bekleding van de bestuurdersstoel geheel vernieuwd. De bekleding van de achterbank is hersteld en opnieuw geverfd. Een aardige klus voor onze stoffeerder die hij met grote zorgvuldigheid heeft afgerond. Onze klant is blij met het resultaat: de stoelen kunnen weer jaren mee!

Toen er een aanvraag bij ons binnen kwam om een oude Toyota landcruiser uit 1998 te herstofferen, werd er meteen actie ondernomen. En dat was nodig ook. De hele bestuurdersstoel was versleten en de achterbank was in verouderde conditie.

De bestuurdersstoel bleek in dusdanig slechte staat, dat deze in zijn geheel moest worden vervangen. Het schuim van het zitgedeelte was ingescheurd en ingezakt en ook de bekleding van de de rugleuning bleek flink beschadigd. 

Onze stoffeerder heeft daarom de schuimdelen van de rugleuning vervangen en het kussen opnieuw gestoffeerd in grijs pvc. Voor de bijrijdersstoel en de achterbank was het aanbrengen van speciale leerverf genoeg om de kussens er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.  

Het vervullen van de zitwens van de klant is voor ons belangrijk. Vrijwel alles op gebied van reparatie of stoffering is bij ons dan ook mogelijk. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op gebied van (her)stofferen? Neem dan gerust contact met ons op!

rugsteunhoes gemonteerd
zitgedeelte stoel Toyota landcruiser herstofferen
Herstofferen stoel Toyota landcruiser
Herstofferen stoel Toyota landcruiser
herstofferen stoel Toyota landcruiser
Herstofferen achterbank Toyota landcruiser
gestoffeerde stoel in Toyota landcruiser
achterbank Toyota landcruiser hergestoffeerd

Niet gevonden wat u zocht? Stel hier uw vraag