Internal Transport

Intern transport

De beste stoelen voor intern transport

EBLO heeft een groot en veelzijdig aanbod stoelen voor intern transport en veiligheidssystemen waaronder GBS, PPS en IWS. Of het nu gaat om stoelen voor een heftruck of een reachtruck die rondrijdt in het magazijn of stoelen voor uw gehele voertuigenvloot: wij hebben het in huis en leveren snel in alle gewenste aantallen. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij uw vertrouwde zitspecialist die met u meedenkt en u volledig ontzorgt op gebied van onderhoud en reparatie. Daarnaast voeren wij zit- en trilmetingen uit om nog beter in te kunnen spelen op uw zitbehoefte. Alles voor optimaal zitcomfort!

Stoelen intern transport die aan alle eisen voldoen

Stoelen voor intern transport voor bijvoorbeeld heftruck en reachtruck, worden dag in dag uit gebruikt door een grote groep bestuurders. Hierdoor moeten ze aan belangrijke eisen voldoen op gebied van comfort, ergonomische vormgeving en veiligheid. Onze stoelen zijn voorzien van veel instelmogelijkheden zodat ze het lichaam optimaal ondersteunen en hebben een onderstel dat trillingen en schokken goed opvangt. 

Veiligheid voorop en duurzame bekleding

Daarnaast hebben onze stoelen voor intern transport een stoelschakelaar die ervoor zorgt dat het voertuig afslaat op moment dat de bestuurder niet meer op de stoel zit. Ook hebben wij diverse veiligheidssystemen zoals gordels of beugelsystemen (GBS, PPS en IWS) in ons assortiment dat ongelukken bij omvallen van het voertuig voorkomt. Stoelen voor intern transport worden intensief gebruikt en er wordt veel op- en af gestapt. Daarom zijn de kussens bekleed met een stevige stof die lang meegaat.

Stoelen intern transport voor uw gehele voertuigenvloot

Ook als u een grote en diverse voertuigenvloot in beheer heeft, met bijvoorbeeld heftrucks en andere kleine voertuigen, is EBLO uw zitspecialist die ontzorgt. Wij kennen uw werkplek en de zitwensen van bestuurders als geen ander, waardoor wij u altijd van passende stoelen kunnen voorzien. Onze stoelen passen in alle voertuigen, zijn in diverse prijsklassen beschikbaar en zijn snel leverbaar in zowel kleine als grote aantallen. Ook het onderhouden en repareren van uw stoelen voor intern transport is bij ons mogelijk. 

Alle stoelonderdelen ook los leverbaar

Naast stoelen voor intern transport van bekende merken als Grammer, UnitedSeats, ISRI, BE-GE en KAB Seating leveren wij ook onderdelen als kussens, armleuningen, hoofdsteunen, gordels en veiligheidssystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Subcategorieen