Automotive

Auto

Autostoel aanpassen, vervangen of op maat laten maken

Wie dag in dag uit achter het stuur zit, vraagt om een comfortabele autostoel. Of u nu rijdt in een bedrijfswagen, camper, personenauto of een sportauto. Goed zitten is essentieel. Uw autostoel aanpassen, vervangen, bekleden of op maat laten maken. Het is allemaal mogelijk bij zitspecialist EBLO. Niet alleen hebben wij een groot en veelzijdig aanbod stoelen en stoelonderdelen maar onze zitspecialisten beschikken ook over de kennis en ervaring om elke zitwens perfect te kunnen vervullen.

Autostoel, camperstoel of racestoel op maat

Elk lichaam is anders, waardoor een standaard autostoel doorgaans niet voldoende ondersteuning biedt. Zit u veel achter het stuur en heeft u last van uw rug, benen, billen, armen of voeten? Kies dan voor een goede ergonomische, aangepaste autostoel van EBLO. Belangrijk is dat de stoel de juiste maat heeft, de lendensteun en hoofdsteun instelbaar zijn en het zitkussen de juiste lengte heeft. Wanneer meerdere bestuurders gebruik maken van dezelfde stoel, dan adviseren wij een aangepaste autostoel met veel instelmogelijkheden, waarmee elke bestuurder de stoel naar wens kan instellen. Ook op gebied van stoelbekleding leveren wij maatwerk. In onze eigen stoffeerderij kunnen wij autostoelen in leer, stof en pvc uitvoeren in diverse kleuren.

Autostoel reparatie: bekleden in diverse materialen mogelijk

Is uw autostoel kapot? Dan is het goed om te weten dat wij ook autostoel reparatie voor u kunnen verzorgen. Bekleding van een autostoel slijt door de jaren heen. In onze eigen stoffeerderij kunnen wij uw autostoel opnieuw bekleden met diverse soorten stof, leer en pvc. Het kan ook zijn dat een stoel niet meer lekker zit door het vele gebruik. Door schuimdelen te vervangen is uw stoel weer als nieuw. Ook de reparatie of het vervangen van stiknaden en armleuningen behoort tot de mogelijkheden.

Autostoel, camperstoel of racestoel vervangen

Soms is het beter om uw oude autostoel te vervangen. Dan is het goed om te weten dat u bij ons keus heeft uit de beste stoelmerken. Ons merk ISRI is een gerenommeerd merk voor camperstoelen waarvan wij, als officiële dealer, ook alle onderdelen leveren. ASS en SCHEEL autostoelen staan garant voor ontspannen autorijden zonder nek- ,rug- en beenklachten. Racetech is hét merk voor racestoelen dat zich onderscheidt door ergonomische vormgeving, stevigheid en veiligheid. Al onze racestoelen voldoen aan de wettelijke FIA 885- of de nog strengere FIA 8862-keuring.

U zit, maar u kunt beter zitten

Uw nieuwe of uw aangepaste autostoel kan nog zo goed zijn, maar verzekerd van pijnvrij rijden bent u pas als u ook goéd zit. De zitspecialisten van EBLO geven graag een zitinstructie in onze showroom of bij u op locatie en helpen met het juist instellen van uw autostoel. Als u eenmaal beter zit, op één van onze stoelen, zorgen wij er ook voor dat dit zo blijft. Op al onze stoelen, waaronder een autostoel en aangepaste autostoel, geldt een garantietermijn van 12-24 maanden.

Evert Mallie

Evert Mallie

CEO - Technisch ergonoom & Arboconsultant

Specialist op het gebied van zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie en stoelen is hem geen aanvraag te vreemd!

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

Subcategorieen