Camper

Camper

De beste camperstoelen voor een zorgeloze reis

Of u nu met de camper op vakantie gaat in eigen land of eropuit trekt om verre reizen te maken: goede camperstoelen en een goede zithouding zijn belangrijk. EBLO levert camperstoelen en onderdelen van het bekende merk ISRI waarmee nek-, schouder- en rugklachten worden voorkomen én verholpen. Kom proefzitten in onze showroom en laat u verrassen door ons grote en veelzijdige aanbod chauffeurs- en bijrijdersstoelen!

ISRI 6860/875 NTS2 ISRI 6860/875 NTS2
ISRI 6860/870 ISRI 6860/870
ISRI 6860 KA 880 ISRI 6860 KA 880

Officiële importeur van ISRI camperstoelen

Wij zijn officiële importeur van ISRI en SKA camperstoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Onze zitspecialisten kennen het merk dan ook als geen ander, waardoor wij u altijd goed advies kunnen geven. Wilt u uw bestaande stoel aanpassen, door bijvoorbeeld armleuningen te laten monteren of zoekt u een nieuwe camperstoel die voldoende zitcomfort biedt voor lange dagen achter het stuur? Door ons grote aanbod en onze uitgebreide productkennis kunnen wij aan al uw zitwensen voldoen. Al onze stoelen hebben een garantietermijn van 12-24 maanden waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Camper
Bvaria logo
Adria logo
Dethleffs logo

De beste camperstoelen, de beste service

EBLO is al meer dan 40 jaar zitspecialist en met een goede reden. Wij leveren niet alleen de beste camperstoelen, maar ook de beste service. Zo kunnen onze vakmensen camperstoelen repareren in onze goed uitgeruste werkplaats. Wilt u de kussens van uw camperstoel opnieuw laten stofferen? In onze eigen stoffeerderij kunnen wij aan al uw stoffeerwensen voldoen. Heeft u nieuwe camperstoelen gekocht en wilt u deze laten inbouwen? Geen probleem. EBLO verzorgt dit voor u, bij ons in de werkplaats of bij u op locatie.

Evert Mallie

Evert Mallie

CEO - Technisch ergonoom & Arboconsultant

Specialist op het gebied van zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie en stoelen is hem geen aanvraag te vreemd!

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd