Public Transport

Openbaar vervoer

De beste stoelen voor het openbaar vervoer

EBLO is uw totaalleverancier op gebied van stoelen en stoelonderdelen voor het openbaar vervoer. De stoelen hebben een lange levensduur en bieden het juiste zitcomfort voor een grote en diverse groep chauffeurs. Daarnaast ontzorgen wij u volledig op gebied van reparatie en (periodiek) onderhoud zodat uw voertuigen nooit stil komen te staan vanwege een defecte stoel. Heeft uw chauffeur rug- of andere lichamelijke klachten? Als zitspecialist met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij elk zitprobleem oplossen en dringen wij samen met u ziekteverzuim terug. 

Stoelen die voldoen aan alle wettelijke eisen

Waar veel gezeten wordt, is goed zitten belangrijk. EBLO levert de beste stoelen voor het openbaar vervoer voor onder meer trein, tram, metro, bus en diverse vaartuigen. De stoelen:

  • Voldoen aan alle hedendaagse ergonomische en wettelijke eisen;

  • Zijn conform brandnorm EN45545 (rail);

  • Hebben uitgebreide instelmogelijkheden voor optimaal zitcomfort;

  • Bouwen wij in op locatie. 

Wij leveren stoelen van gerenommeerde stoelmerken als ISRI, BE-GE, Savas en Grammer en hebben onderdelen van alle merken op voorraad. Daarnaast zijn wij sterk in maatwerk. Wij beschikken over een eigen assemblageruimte en stoffeerderij waar wij stoelen geheel naar wens kunnen samenstellen.

EBLO verzorgt zitinstructie op locatie

Goed zitten gaat verder dan een goede stoel. Het goed instellen van de stoel en een juiste zithouding zijn evenzo belangrijk. Zitspecialist EBLO biedt een uitgebreid dienstenpakket en verzorgt ook zitinstructies op locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

Subcategorieen