GVB IJveer

Vaartuig

Comfortabele bootstoelen met veel instelmogelijkheden

EBLO levert stoelen voor vaartuigen in het openbaar vervoer, waaronder bootstoelen voor ponten en veerboten. Een groot aanbod en uitgebreide productkennis maakt dat wij snel aan elke zitwens kunnen voldoen. Daarnaast ontzorgen wij u compleet op het gebied van onderhoud en reparatie en bouwen wij bootstoelen in op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Bootstoelen die aan alle eisen en wensen voldoen

Bestuurders van vaartuigen in het openbaar vervoer maken vaak lange dagen. Daarom is het belangrijk dat de bootstoel comfortabel is en goede ondersteuning biedt. Onze stoelen voor vaartuigen in het openbaar vervoer:

  • Voldoen aan alle hedendaagse wettelijke ergonomische eisen;

  • Worden geleverd onder aantrekkelijke garantievoorwaarden;

  • Zijn geheel op maat samen te stellen met keuze uit diverse voetplaten, -kruizen,-steunen, kolommen, armleuningen en railopstellingen;

  • Beschikken over uitgebreide instelmogelijkheden; 

  • Kunnen worden uitgevoerd in diverse soorten bekleding, waaronder stof en leer.

Norsap stuurstoel Norsap stuurstoel
UnitedSeats C2 pro Marine UnitedSeats C2 pro Marine

(Periodiek) stoelonderhoud en reparatie

Om onze klanten volledig te ontzorgen op gebied van onderhoud en reparatie hebben wij de Fleet Maintenance App® ontwikkeld. Dit is een overzichtelijke digitale cloud based beheertool waarmee snel inzicht wordt verkregen in de conditie van stoelen en het benodigde onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de App en de voordelen voor uw organisatie.

Beter zitten dankzij stoelaanpassing en ergonomisch advies

EBLO heeft ook voor bestuurders met lichamelijke klachten, bijvoorbeeld door het vele zitten, de juiste bootstoel. Wij kunnen elke stoel zo aanpassen dat hij perfect aansluit bij elke individuele zitbehoefte en hiermee klachten verhelpt én voorkomt. Tijdens een uitgebreid intakegesprek met een van onze ergonomisten, wordt door middel van een drukmeting in kaart gebracht wat de drukverdeling is bij het zitten, waarna we de stoel hierop afstemmen. Ook geven wij zitinstructie. Want een goede stoel heeft alleen nut als ook de juiste zithouding wordt aangenomen.

Alle onderdelen bootstoelen leverbaar en ook los te bestellen

Wij leveren bootstoelen van gerenommeerde stoelmerken waaronder Norsap, ISRI en UnitedSeats en kunnen naast bootstoelen ook alle onderdelen leveren. Ook zit- en rugkussens zijn bij ons los leverbaar waardoor een lange levensduur van de bootstoel gegarandeerd is. Wilt u meer weten over onze stoelen en onze diensten en services? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Rondvaartboot Parijs met EBLO stuurstoel Rondvaartboot Parijs met EBLO stuurstoel
UnitedSeats C4 stuurstoel UnitedSeats C4 stuurstoel
Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd