Agricultural

Agrarisch

Voor iedereen de juiste tractorstoel

Of u nu uw vee verzorgt, gewassen laat groeien of het land bewerkt: goed boeren is hard werken. Belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw machines én de stoelen die erin zitten. EBLO levert stoelen voor grote landbouwvoertuigen, kleine voertuigen en trekkers. Vaak uit voorraad leverbaar. Wilt u uw tractorstoel, stoel voor uw verreiker of shovel vervangen? Wij weten welke stoel het beste bij u, uw machine en uw werkzaamheden past en zorgen ervoor dat u direct weer aan de slag kunt!

Welke tractorstoel past in uw machine?

Een veelgestelde vraag aan ons is: past deze nieuwe stoel wel in mijn voertuig? Wij verzekeren u van wel. Samen met u gaan wij na welke agrarische machine u heeft en wat uw zitwensen zijn. Bovendien kennen wij uw werkplek als geen ander. Of u nu rijdt in een voederwagen, bietenrooier, grasmaaier of heftruck. EBLO heeft de stoel die u zoekt.

Tractorstoel op maat gemaakt

Wie veel zittend werk doet kan last krijgen van houdingsklachten als pijn in de rug, nek, schouders, armen en benen. De zitspecialisten van EBLO weten hoe deze klachten verholpen en in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wij stellen uw tractorstoel, stoel voor uw oogstmachine, agrarische bouwmachine én stoel voor verreiker of shovel helemaal op maat voor u samen. Ook voor draaibare stoelen hebben we diverse oplossingen waarmee uw rugklachten kunnen worden voorkomen.

De beste tractorstoel, de beste service

EBLO is zitspecialist met meer dan 40 jaar ervaring, en levert naast tractorstoelen, stoelen voor wielladers, maaidorsers en andere grote en kleine agrarische voertuigen ook bijpassende service en een uitgebreid dienstenpakket. Wij onderscheiden ons doordat wij met u meedenken en samen altijd tot de best mogelijk zitoplossing komen. Of dat nu gaat om het vinden van een nieuwe tractorstoel, de reparatie van uw tractorstoel of hulp bij de montage. EBLO levert het, adviseert, en zorgt ervoor dat u niet alleen de beste stoel, maar ook de beste service en garantie krijgt.

Hennie Olsthoorn

Hennie Olsthoorn

Sales Manager

Verantwoordelijk voor het HR-beleid en heeft in zijn functie als salesmanager een passie voor de Sales Aftermarket.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

Subcategorieen