Grammer tractorstoel

Een Grammer tractorstoel voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, zitcomfort en gebruiksvriendelijkheid. Grammers bekendste trekkerstoelen zijn de stoelen uit de Maximo-lijn. Een Maximo Grammer tractorstoel is voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden en in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Van degelijk instapmodel tot de zeer luxe uitgevoerde Maximo Evolution Active, met alles erop en eraan. 

29 producten gevonden
Hennie Olsthoorn

Hennie Olsthoorn

Sales Manager

Verantwoordelijk voor het HR-beleid en heeft in zijn functie als salesmanager een passie voor de Sales Aftermarket.

Wist je dat je niet altijd een nieuwe stoel hoeft te kopen, maar dat soms een nieuw kussen al volstaat?

BEKIJK HIER ALLE KUSSENS
Meer dan 40 jaar ervaringShowroomKlantbeoordeling 9.3/10
EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

Materiaal

Prijs

n/a

Grammer tractorstoel uit de Primo- en Universo-lijn

Een Grammer tractorstoel uit de Primo-lijn is leverbaar in diverse breedtematen en heeft een compacte lage veerweg. Voor trekkers met smalspoor zijn de Grammer Comfort en de Grammer Compacto Basic uitermate geschikt. Tot slot zijn in de Grammer-lijn ook trekkerstoelen voor meer universele trekkers terug te vinden, met de bijpassende naam Universo. Een Universo Grammer tractorstoel heeft achtervering voor extra zitcomfort.

Luchtgeveerde stoel voor trekker

Een Grammer tractorstoel is doorgaans een luchtgeveerde stoel. Een luchtgeveerd onderstel kan het soort trillingen waar een bestuurder mee te maken krijgt het best opvangen. Vaak wordt gedacht dat een luchtgeveerde stoel duurder is dan een mechanisch geveerde stoel maar dat is onterecht. Een luchtgeveerde Grammer tractorstoel is in diverse prijsklassen verkrijgbaar en kan in vrijwel alle merken trekkers geplaatst worden waaronder trekkers van de merken Claas, Deutz Fahr, Fendt, Kubota, Massey Ferguson en New Holland.

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”