Eblo Seating Office

Proefzitten bij EBLO

EBLO heeft een grote showroom waar u op uw gemak ons stoelenaanbod kunt komen bekijken en stoelen uitproberen. Onze zitspecialisten vertellen u graag meer over onze stoelen en de mogelijkheden en kijken samen met u welke stoel het best bij uw werkomgeving en uw zitwensen past. U bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom!

Drukmeting

Aangepaste stoelen op proef

Wij begrijpen heel goed dat als er een stoel speciaal voor u wordt gemaakt dat u niet binnen 5 minuten weet of dat het bevalt. Daarom worden alle maatproducten geleverd met 4 weken “proefzitten”. U heeft zo prima de tijd om de stoel in uw eigen werksituatie uit te proberen. Verdwijnen de klachten? Of is er toch nog iets wat aangepast dient te worden? Elke werksituatie is anders en dat geldt ook voor de gebruikers. Het is dus eigenlijk niet meer dan normaal dat u de stoel uitprobeert en ons laat weten wat u ervan vindt! 

Neem contact op voor meer informatie

Of het nou gaat om een aangepaste stoel in een kraan of shovel of op een heftruck, uitproberen is de beste manier om erachter te komen of onze oplossing werkt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 - 512 866 of stuur ons een mail via info@eblo.nl.


Niet gevonden wat u zocht? Stel hier uw vraag