Over EBLO

In de afgelopen 40 jaar heeft EBLO zich gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen, blijven we ons programma chauffeursstoelen en industriestoelen altijd uitbreiden.

Mensen worden zich steeds bewuster van het belang van verantwoord zitten. Zeker door de nieuwe Arbowetten wordt hier ook meer aandacht aan geschonken. Om aan deze vraag te voldoen, beschikken wij over een team van zitspecialisten, ergonomisch adviseurs en fysiotherapeuten die voor u zitadvies op maat kunnen verzorgen!

Uitgebreid programma aan stoelen

Ons leveringsprogramma is dan ook bijna onuitputtelijk en wij bieden oplossingen voor alles wat rijdt of vaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoelen voor vrachtwagens, bussen, heftrucks, trekkers en bouwmachines. Maar ook voor de productieve werkplekken zoals kantoren, fabrieken, werkplaatsen, salons en winkels. Bekijk ons volledige stoelenoverzicht.

Altijd een oplossing

Een oplossing betekent niet meteen dat er een nieuwe stoel moet worden aangeschaft. Er wordt ook bekeken of de bestaande stoel door middel van een aanpassing geschikt kan worden gemaakt. Wij denken graag met onze klanten mee om zo samen tot het beste resultaat te komen. Onze klanten maximaal ontzorgen op het gebied van zitten, is altijd ons doel. Onderstaande USP's onderstrepen dit:

Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Stoelen hebben een garantietermijn van 12 maanden. Stoelaccessoires en reserveonderdelen 6 maanden. Heeft u een gegronde klacht of is er een defect? Dan stelt EBLO alles in het werk om dit zo snel en adequaat mogelijk op te lossen.

Ergonomisch advies
Elk mens is anders en wat goed zit voor de een, is niet de beste zitoplossing voor de ander. Daarom is ergonomisch (zit)advies net zo belangrijk als een goede stoel. Van kantoorinrichting tot individueel maatwerk in het kader van fysieke beperkingen en letselschade. EBLO adviseert u graag.

ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
Het ISO 9001:2015 certificaat van Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) garandeert onze klanten dat EBLO kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met onze 14001:2015 certificering onderstrepen wij dat wij ons voortdurend inzetten om duurzaamheid in de organisatie te waarborgen en onze impact op het milieu te beperken.

Merkonafhankelijk
Wij hebben een ruime voorraad van duizenden stoelen van de bekendste fabrikanten en merken in de markt. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij altijd de beste zitoplossing bieden die 100 procent aansluit bij uw wensen en eisen.

Grote voorraad, snelle levering
Doordat wij over een grote voorraad stoelen en onderdelen beschikken, kunnen wij snel leveren en vrijwel alle reparatie-en onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren. Vóór 14.00 besteld? Dan verzenden wij doorgaans nog dezelfde dag. 

24/7 Storingsdienst
Bedrijven die een onderhoudscontract hebben afgesloten kunnen bij ons rekenen op 24/7 storingsdienst, waardoor stilstand van machines tot een minimum wordt beperkt.

Montage op locatie
Onze stoelen worden zoveel mogelijk pasklaar geleverd. Inbouw op locatie (in Nederland) of in onze werkplaats is ook mogelijk, op aanvraag. Diverse gespecialiseerde medewerkers staan dagelijks klaar om deze klus snel en vakkundig te klaren.

Proefzitten
EBLO heeft een grote showroom waar u op uw gemak ons stoelenaanbod kunt komen bekijken en stoelen uitproberen. Onze zitspecialisten vertellen u graag meer over onze stoelen en de mogelijkheden en kijken samen met u welke stoel het best bij u, uw werkomgeving en uw zitwensen past. U bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom!

Stoel op maat
Als we uit ons, bijna onuitputtelijke programma, geen stoel kunnen vinden die aan uw wensen voldoet, kunnen we maatwerk bieden. Dit kan zowel voor één enkele stoel in bijvoorbeeld uw auto, camper, vrachtwagen of onderzeeër, maar we kunnen ook maatwerk aanbieden voor serieproductie. Ook met de producenten van vaar- of voertuigen denken we graag mee in de ontwikkeling van een goede ergonomische (zit)oplossing.

Zitspecialist met meer dan 40 jaar ervaring
In de afgelopen 40 jaar heeft EBLO zich gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Gedegen advies, het leveren van maatwerk en een uitgebreid serviceaanbod maakt dat wij veel meer doen dan het leveren van goede stoelen alleen. Ook daarin kunnen wij ons echter inmiddels specialist noemen. Wij leveren veel uit voorraad in diverse oplages. Niks is bij ons te gek!


Niet gevonden wat u zocht? Stel hier uw vraag