EBLO sponsort RET Runners

Sponsoring

Wij laten graag onze maatschappelijke betrokkenheid zien, dit doen we vooral op regionaal gebied. Wij ondersteunen diverse (sport)verenigingen en maatschappelijke initiatieven. Naast onze bedrijfsvoering vinden wij het belangrijk om jaarlijks een aantal organisaties en sportverenigingen te sponsoren, voorbeelden hiervan zijn Roparun, WereldOuders, TVKL en VFC.

Roparun

Elk jaar doneert EBLO een bedrag aan stichting Roparun door de deelname van de RST Runners te sponsoren. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

EBLO draagt hier graag een steentje aan bij.

Kijk op www.roparun.nl

EBLO sponsort RET Runners

WereldOuders

WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. In onze familiehuizen geven we deze kinderen een thuis. Met liefde en aandacht, verzorging, bescherming, onderwijs, medische zorg en een opleiding zorgen wij ervoor dat ze een toekomst hebben. Een toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf, maar ook hun samenleving kunnen versterken.

V.V. Spirit

Deze voetbalclub uit Oudenkerk aan den IJssel ondersteunen wij al enkele jaren op diverse manieren. Dit seizoen sponsoren wij de kleding van het Veteranen eerste team.

VFC

De Vlaardingse voetbalvereniging ondersteunen wij ook al ruime tijd. De komende seizoenen voorzien wij een van de jeugdteams van kleding.

TVKL

Bij TVKL zijn we de afgelopen jaren de hoofdsponsor van het jaarlijkse Open toernooi, de EBLO Seating Open. We zijn erg content dat we de hoofdsponsor zijn van een van de gezelligste tennistoernooien hier in de regio.

Goed Hart Keurmerk 

Het feit dat wij goede doelen steunen, is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2021 zijn wij trotse eigenaar van het Goed Hart Keurmerk. Bedrijven waarvan bewezen is dat ze oprecht proberen de wereld te verbeteren, komen voor dit onafhankelijke keurmerk in aanmerking. Wij zijn er dan ook blij mee!

goedhartkeurmerk logo