Kleine voertuigen landbouw

Kleine voertuigen

Stoelen voor kleine voertuigen

Kleine agrarische voertuigen als heftrucks, grasmaaiers en shovels zie je bijna overal wel rijden. Op het erf, rond de boerderij of akker, maar ook in de glastuinbouw of fruitteelt wordt veel gebruik gemaakt van kleine voertuigen om materiaal te verplaatsen. Waar veel gezeten wordt is goed zitten belangrijk. EBLO heeft hiervoor de juiste stoelen in huis!

US20 US20
UnitedSeats MGV55 UnitedSeats MGV55
UnitedSeats MGV55 UnitedSeats MGV35

Stoelen voor alle kleine voertuigen

Veel stoelen voor kleine voertuigen lijken op elkaar, maar per voertuig zijn vaak andere maatvoeringen, normeringen en eigenschappen vereist. Zo kan een shovelstoel voor een minishovel onder de bouwmachinenormering vallen, en is voor een verreikerstoel van belang dat deze voldoet aan de landbouwnormering. Misschien wilt u een stoel met extra lage vering of een extra smal formaat omdat deze tussen de bedieningshendels moet passen. Wij hebben voor kleine voertuigen en zitwensen de juiste stoelen en voorzien u graag van advies op maat.

Stoelen voor kleine voertuigen van bekende merken

Wij leveren stoelen voor alle merken kleine voertuigen waaronder GIANT, VOLVO, LIEBHERR, CATERPILLAR en MANITOU. Daarnaast vindt u bij ons alle bekende stoelenmerken als UnitedSeats, ISRI, Grammer, KAB Seating en COBO. Onderdelen voor stoelen voor kleine voertuigen vindt u bij ons terug van de merken Town and Country en Frameco.

Knikmops shovel met MGV55 Knikmops shovel met MGV55

De beste stoelen voor uw kleine voertuigen, zitwensen en werkzaamheden

Wat is nu de beste stoel voor uw machine en uw werkzaamheden? Daar is niet zomaar een antwoord op te geven. Waar de één op zoek is naar een relatief goedkope machinestoel die van alle basisgemakken is voorzien, is voor de ander de prijs niet van belang, maar gaat de aandacht meer uit naar optimaal zitcomfort. EBLO denkt met u mee en vindt samen met u de beste stoel: van instapmodel tot luxere stoel met luchtvering, gewichtsinstelling, contactschakelaar, uitschuifbaar zitkussen en instelbare lendensteun. EBLO heeft het in huis. 

Jan Willem Groeneveld

Jan Willem Groeneveld

Accountmanager

Binnenkomende telefoon behandelen, webshop-orders afhandelen en aftersales-activiteiten behoren tot zijn taken.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd