Personenauto

Personenauto

Autostoel vervangen of op maat laten maken

Maakt u voor uw werk of privé veel kilometers met de auto, dan is het vaak een kwestie van tijd voordat u last krijgt van uw rug, schouders, armen, billen of benen. EBLO lost zitklachten snel voor u op door uw autostoel te vervangen, aan te passen of een reparatie uit te voeren.

Wij kunnen zelfs een autostoel geheel voor u op maat maken. Denk aan het verlengen van het zitvlak, het bieden van extra ondersteuning voor de onderrug, aanpassen van de zithoogte of verlengen van de rug. Alles is mogelijk. Ook als uw autostoel versleten is of de bekleding van de stoel aan vervanging toe is, is EBLO al meer dan 40 jaar uw zitspecialist. 

ASS autostoel ASS autostoel
SCHEEL autostoel SCHEEL autostoel
Recaro autostoel Recaro autostoel

Autostoel vervangen of op maat laten maken: keuze uit bekende merken

Naast reparatie, het op maat maken en vervangen van autostoelen leveren wij nieuwe autostoelen van bekende merken waaronder ASS, SCHEEL en Recaro. Al onze autostoelen staan bekend om hun hoogstaande ergonomische eigenschappen. Ze ondersteunen het lichaam optimaal waardoor nek-, rug, bil- en schouderklachten verleden tijd zijn. Kom proefzitten in onze showroom en ervaar het verschil! Onze zitspecialisten voorzien u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer u uw oude stoel wilt vervangen of op maat laten maken, dan monteren wij uw nieuwe stoel graag voor u in onze werkplaats of bij u op locatie. Wist u dat wij uw stoel ook opnieuw kunnen bekleden in onze eigen stoffeerderij?

Recaro stoel met verlengd zitvlak voor Porsche Recaro stoel met verlengd zitvlak voor Porsche
Porsche met Recaro stoel van EBLO Porsche met Recaro stoel van EBLO

U zit, maar u kunt beter zitten

Een autostoel vervangen, aanpassen of op maat maken, is nog maar het begin. Uiteindelijk gaat het erom dat u de juiste zithouding aanneemt. Of zoals wij dat vaak zeggen: ‘U zit, maar u kunt beter zitten’. Zitspecialist EBLO geeft u graag een zitinstructie, zodat u precies weet waar u op moet letten. Daarnaast kunnen wij ook samen met u uw autostoel goed instellen en profiteert u bij ons van een garantietermijn van 12-24 maanden. Neem voor meer informatie over reparatie, het vervangen of op maat laten maken van een autostoel contact met ons op!

Personenauto
Stoelen Onderdelen
Evert Mallie

Evert Mallie

CEO - Technisch ergonoom & Arboconsultant

Specialist op het gebied van zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie en stoelen is hem geen aanvraag te vreemd!

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd