Wagenpark

Wagenpark

Voor alle voertuigen de juiste stoel én service

Bent u beheerder van een grote hoeveelheid voertuigen en op zoek naar een betrouwbare partner waar u terecht kunt voor nieuwe stoelen en het uitvoeren van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden? EBLO is uw zitspecialist! Dankzij onze 24-uursstoringsdienst en ruilstoelensysteem, kan uw werk tijdens onderhoud altijd doorgaan.

Duurzame stoelen eenvoudig instelbaar

Heftrucks en andere kleine voertuigen in een vloot, op bijvoorbeeld luchthavens en distributiecentra, worden intensief gebruikt. Dat vraagt om stoelen die tegen een stootje kunnen. Onze stoelen voor heftrucks en kleine voertuigen voldoen aan alle ergonomische en technische eisen zodat uw personeel zitklachtenvrij kan werken. Daarnaast beschikken onze stoelen over veel instelmogelijkheden waardoor ze snel en eenvoudig naar wens zijn in te stellen. 

(Periodiek) stoelonderhoud en reparatie

Om onze klanten volledig te ontzorgen op gebied van onderhoud en reparatie hebben wij de Fleet Maintenance App® ontwikkeld. Dit is een overzichtelijke digitale cloud based beheertool waarmee snel inzicht wordt verkregen in de conditie van stoelen en het benodigde onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de App en de voordelen voor uw organisatie.

Ergonomisch zitadvies op maat

Weet u niet precies welke stoel het best bij uw voertuig en de werkzaamheden past? Door het uitvoeren van een trilmeting maken wij snel inzichtelijk welke zitoplossing het meest geschikt is. Ook als uw personeel zitklachten heeft, hebben wij hiervoor een oplossing. Samen kijken we waar de klachten vandaan komen en passen hier de stoel op aan. Hiermee worden klachten niet alleen verholpen maar ook voorkomen.

Onderdelen snel vervangen

Het kan voorkomen dat stoelonderdelen kapot gaan of aan vervanging toe zijn. Dan is het goed om te weten dat wij ook alle onderdelen leveren. Van zitkussens tot verwarming en contactswitches. Alles is bij ons uit voorraad leverbaar zodat uw voertuig nooit lang stil hoeft te staan.

André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd