Logistiek

Heftruck

Heftruckstoel kopen voor uw vloot: EBLO ontzorgt

Wilt u een heftruckstoel kopen voor uw voertuigenvloot? Zitspecialist EBLO ontzorgt u volledig op het gebied van zitten. Met een groot aanbod scherp geprijsde stoelen, onderhoudservice en advies op maat zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze heftruckstoelen en onze mogelijkheden!

UnitedSeats MGV35 pvc UnitedSeats MGV35 pvc
Grammer Primo M pvc Grammer Primo M pvc
ISRI 6000/575 ISRI 6000/575

Heftruckstoel kopen: EBLO is uw totaalleverancier

Heeft u heftrucks rondrijden waarvoor u een nieuwe heftruckstoel wilt kopen? Dan zoekt u naar de beste balans tussen zitcomfort en prijs. Een duurzame stoel die lang meegaat en eenvoudig is in te stellen door verschillende gebruikers. EBLO is uw betrouwbare partner die u hierover adviseert. Doordat wij over een grote voorraad stoelen beschikken, kunnen wij snel leveren in diverse oplages. Als het aankomt op onderhoud en reparatie van stoelen, ontzorgen wij onze klanten volledig met behulp van onze Fleet Maintenance App®.

Heftruckstoel kopen met opties zoals armleuning

EBLO heeft een groot aanbod heftruckstoelen met mechanisch geveerd onderstel voorzien van gewichtsinstelling. Voor een nog betere demping van schokken en trillingen kunt u ook een heftruckstoel kopen met een laag luchtgeveerd onderstel. Daarnaast is een heftruckstoel met diverse opties uit te breiden waaronder een armleuning, verwarming en horizontaalvering. Desgewenst kunnen wij een armleuning van een heftruckstoel uitbreiden met joystickhouder.

Heftruckstoelen kopen: keuze uit bekende merken

Wilt u niet alleen een heftruckstoel kopen, maar heeft u ook stoelen nodig voor andere voertuigen? Geen probleem. Ons aanbod stoelen is zo divers dat wij voor elke machine, elke zitwens en elke prijs de juiste stoel in huis hebben. Wij leveren stoelen van bekende stoelmerken als BE-GE, Grammer, ISRI, UnitedSeats, KAB Seating en Sears Seating waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Heftruckstoel kopen waarmee zitklachten worden verholpen

Waar veel gezeten wordt, kunnen zitklachten ontstaan. Heeft een medewerker last van zijn nek of rug? Laat het ons weten. Onze zitspecialisten kunnen stoelen zo aanpassen dat zitklachten worden verholpen en voorkomen. Daarnaast kunnen wij een heftruckstoel die u bij ons wilt kopen ook helemaal op maat voor u samenstellen. Doordat wij over een grote voorraad stoelen beschikken, kunnen wij snel leveren in diverse oplages.

André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd