Logistiek

Heftruck

Stoelen voor kleine voertuigen kopen en laten onderhouden

Zitspecialist EBLO heeft voor alle heftruckmachines en zitwensen de juiste heftruckstoel. Van instapmodel tot luxe uitgevoerde stoel voor lange werkdagen. Daarnaast verzorgen wij ook druk- en trilmetingen en hebben wij een groot aanbod onderdelen en diverse veiligheidssystemen waaronder PPS en IWS. Weet u niet precies welke heftruckstoel u zoekt? Zitspecialist EBLO denkt met u mee en geeft advies op maat!

ISRI 6000/575 ISRI 6000/575
UnitesSeats MGV35 pvc UnitesSeats MGV35 pvc
Grammer Primo M pvc Grammer Primo M pvc

Luxe heftruckstoel met alle gewenste instellingen 

Een heftruckstoel wordt dag in dag uit intensief gebruikt, vaak door meerdere chauffeurs. Dit vraagt om een stevige stoel die aan zitwensen van verschillende bestuurders voldoet. EBLO levert luxe uitgevoerde heftruckstoelen van bekende stoelmerken als BE-GE, Grammer, UnitedSeats, KAB Seating en ISRI. Allemaal voorzien van veel instelmogelijkheden, een comfortabel zit- en rugkussen en goede vering om trillingen en schokken mee op te vangen. 

Heftrcuk

Heftruckstoel voorzien van verwarming in rug- en zitkussen

Een heftruckstoel is doorgaans mechanisch geveerd. EBLO heeft daarnaast ook lage luchtgeveerde heftruckstoelen in het assortiment die zorgen voor een nog betere demping. Werkt u in een koude omgeving zoals een koelhuis? Dan is het goed om te weten dat wij onze heftruckstoelen kunnen voorzien van een ingebouwde verwarming in zowel het zit- als ruggedeelte.

linde logo
Logo Toyota
still logo

Onderdelen luxe heftruckstoel ook los verkrijgbaar

Omdat er veel van heftrucks wordt op- en afgestapt, slijt het zitkussen van de heftruckstoel relatief snel. Zitkussens zijn bij EBLO ook los verkrijgbaar en zijn eenvoudig te vervangen. Armleuningen, al dan niet voorzien van joystick, zijn bij ons optioneel leverbaar en kunnen op uw nieuwe heftruckstoel gemonteerd worden. Ook rolgordels en statische gordels zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Tot slot leveren wij ook complete veiligheidssystemen van IWS en PPS die ervoor zorgen dat de chauffeur bij kanteling van de heftruck niet uit de stoel valt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd