kapper

Uiterlijke verzorging

Werkstoelen voor nagelstylisten en pedicuresalons

Zitspecialist EBLO heeft voor elke werkplek de juiste stoel en levert ook werkstoelen voor nagelstylisten en pedicure salons. Onze stoelen zijn wendbaar en ondersteunen het lichaam in alle werkhoudingen waarmee nek-, rug-, en schouderklachten worden voorkomen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

De ideale werkstoelen voor nagelstyliste en pedicure

Wij hebben een groot aanbod stoelen in ons assortiment die geschikt zijn als werkstoelen voor nagelstyliste en pedicure salons. Deze werkstoelen bieden veel bewegingsvrijheid en zijn voorzien van een zadelkruk en wielen. Door de stand van de zitting wordt de bekken iets gekanteld en bevinden de knieën zich boven de heupen. Deze houding wordt ook wel actief zitten genoemd, wat bijdraagt aan een goede lichamelijke gezondheid en vermoeidheid tegen gaat. 

WS.3520 KL GMP WS.3520 KL GMP
WS.4211 GMP WS.4211 GMP
WS.3020 PU Classic WS.3020 PU Classic

Werkstoelen voor nagelstyliste en pedicure van Werksitz

Naast zadelkrukken hebben wij ook gewone werkstoelen, sta-hulpen en stamatten in ons assortiment, allen van het merk Werksitz. Stoelen van dit merk staan bekend om:

  • Hun modulaire systeem: onderdelen van de stoelen kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden waardoor meer dan 4 miljoen(!) stoelcombinaties gemaakt kunnen worden;

  • Een aantrekkelijke garantieperiode van maar liefst 10 jaar;

  • Hoogstaande ergonomische eigenschappen. Een werkstoel van Werksitz ondersteunt het lichaam optimaal.

Voor alle werkplekken de juiste stoel

Meer dan 40 jaar ervaring met de verkoop van stoelen maakt dat wij als geen ander weten welke stoel het best bij uw werkplek past. Daarnaast kunnen wij ook elke stoel geheel naar wens samenstellen zodat wij aan elke zitwens kunnen voldoen. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod werkstoelen voor nagelstyliste en pedicure? Vraag onze zitspecialisten om advies! Ze helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze.

Uiterlijke verzorging
Stoelen Krukken Matten
André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd