Bestelbus

Bestelbus

Bestelwagen stoel van EBLO: alles voor ontspannen rijden

De hele dag door ontspannen en gezond achter het stuur zitten en makkelijk in- en uitstappen bij de bestemmingen op uw route, dat kan met de bestelwagen stoel van EBLO. Onze stoelen voldoen aan alle ergonomische eisen voor optimale ondersteuning van het lichaam, zodat u altijd goed zit en klachtenvrij uw ritten maakt. Ook het inbouwen van een bestelwagen stoel en het uitvoeren van onderhoud & reparatie verzorgen wij graag voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie!

SCHEEL Touring SCHEEL Touring
ISRI 6000/517 ISRI 6000/517
ASS Ergoline ASS Ergoline

Bestelwagen stoel die aan al uw zitwensen voldoet

Goed zitten in een bestelbus begint met een goede bestelwagen stoel. Wij leveren stoelen van bekende merken als ASS, SCHEEL en ISRI. Deze autostoelen zijn in diverse maten verkrijgbaar waardoor ze altijd perfect zijn af te stellen op de afmetingen van uw lichaam. Daarnaast leveren wij maatwerk. Heeft u last van uw nek, rug of benen? Laat het ons weten. Vaak is een kleine aanpassing aan uw stoel al voldoende om uw klachten te verhelpen en te voorkomen. Onze ergonomen weten als geen ander wat goed zitten betekent en vertellen u wat voor u de juiste bestelwagen stoel en de juiste zithouding is.

Mercedes logo
Volkswagen logo
Nissan logo

Bestelwagen stoel inbouwservice

EBLO beschikt over een gecertificeerd inbouwstation waar wij uw nieuwe bestelwagen stoel graag voor u inbouwen. Dit gebeurt volgens alle gestelde veiligheidseisen en eisen die verzekeringstechnisch worden gesteld aan inbouw van stoelen. Vervolgens krijgt u van ons uitleg over de werking van de stoel en een zitinstructie. Wilt u een bestelwagen stoel van ASS komen bekijken en uitproberen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u graag voorzien van meer informatie en advies op maat!

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd