Containerkraan

Containerkraan

Voor alle kranen de juiste kraanstoel

Werken op grote hoogte, waar veel naar beneden moet worden gekeken, vraagt om een goede kraanstoel die past bij de werkzaamheden. Zitspecialist EBLO heeft een groot aanbod stoelen voor containerkranen en voorziet u graag van advies op maat! Daarnaast bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. Van montage op locatie tot het uitvoeren van trilmetingen, reparatiewerkzaamheden en onderhoudservice. EBLO levert het totaalpakket op het gebied van zitten!

6500km517-pro-v-crane 6500KM/517 PRO V CRANE
isri-4004-400 ISRI 4004/400
isri-6030-880-nts-kraanstoel ISRI 6030/880 NTS

Kraanstoel die past bij uw werkzaamheden en zitwensen

Een hijskraan die je vanuit een cabine laag bij de grond bedient, vereist een andere stoel dan een containerkraan met een cabine die 40 meter boven de grond hangt. Welke kraanstoel past het best bij de werkzaamheden en zitwensen van de kraandrijver? Bij het kiezen van de juiste kraanstoel is het belangrijk om te weten hoe de kraanbesturing is geregeld en of de joysticks op de goede plek zitten, zonder dat de ergonomie in gevaar komt. Een V-kussen verbetert het zicht van de kraandrijver naar beneden. Daarnaast kan een kraanstoel uitgevoerd worden met elektrische instellingen waarmee het gebruiksgemak en de levensduur verhoogd wordt.

Kraanstoel op maat Kraanstoel op maat
Kraanstoel inbouw Kraanstoel inbouw

Laat u adviseren over de juiste kraanstoel

Afhankelijk van de zitwensen en de werkzaamheden kan er gekozen worden voor een kraanstoel met vering, een kraanstoel die vaststaat op een console of juist een stoel die 360° draaibaar is. U ziet… de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen of een medewerker met rugklachten? Dan is het goed om te weten dat wij ook hiervoor de juiste zitoplossing hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze!

Logo Nelcon Cargo
Kalmar logo
Zpmc logo
Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd