maritiem

Maritiem

Stoelen voor maritieme toepassingen

Van pleziervaart tot grote schepen en zware voertuigen, die bij een haven dienst doen: de voertuigen binnen de maritieme sector zijn divers. Evenzo verschillend is het aanbod bestuurdersstoelen. Stoelen voor containerkranen, straddle carrierres, reachtrucks, terminaltrekkers en stuurstoelen. Zitspecialist EBLO heeft het allemaal.

Alle merken leverbaar en breed dienstenpakket

Naast een groot aanbod stoelen van bekende merken als UnitedSeats, ISRI, BE-GE en KAB Seating leveren wij een uitgebreid dienstenpakket. Zo kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk, het uitvoeren van trilmetingen, stoel- en zitadvies en inbouw op locatie. Ook reparatiewerkzaamheden en onderhoud nemen wij graag voor u uit handen.

Zitcomfort en veel instelmogelijkheden

In havens zijn het doorgaans zware voertuigen die het werk doen. Voor het vervoeren van containers of andere goederen zijn voertuigen vaak 24 uur per dag in gebruik. Dat vraagt om stevige stoelen met veel instelmogelijkheden en een luchtgeveerd onderstel. Alles voor optimaal zitcomfort. EBLO kan stoelen desgewenst ook voorzien van joystickarmleuningen voor meer ergonomisch bedieningsgemak. Stoelen voor kleinere voertuigen zoals een terminaltrekker kunnen worden uitgevoerd met draaiplateau, zodat de bestuurdersstoel 180° gedraaid kan worden. Hierdoor kan er gemakkelijk achteruit gereden worden.

Stoelen die aan alle eisen voldoen

Wij kunnen voor alle voertuigen, werkzaamheden binnen haven of scheepvaart de juiste stoel leveren. Ook wanneer er aan wettelijke eisen moet worden voldaan, hebben wij de juiste stoel in huis. Daarnaast leveren wij ook veiligheidsgordels en andere stoelbeveiliging.  Afhankelijk van de omgeving waarin de stoel gebruikt wordt, kunnen wij deze in onze eigen stoffeerderij uitvoeren in diverse soorten bekleding, waaronder stof, leer en kunstleer.

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd