maritiem

Scheepvaart

Voor alle schepen de juiste stuurstoel

Van grote containerschepen tot binnenvaart en pleziervaart, voor alle voertuigen op het water heeft EBLO de juiste stuurstoel. Onze stoelen zijn snel leverbaar. Ook onderdelen als kolommen, voetplaten, -kruizen, -steunen en armleuningen zijn bij ons verkrijgbaar. Wij leveren stuurstoelen van bekende merken als Norsap, ISRI en UnitedSeats. Meer weten? Win advies in bij onze zitspecialisten!

UnitedSeats C2 PRO Marine pvc UnitedSeats C2 PRO Marine pvc
UnitedSeats C1 bootstoel UnitedSeats C1 bootstoel
ISRI stuurstoel 1000 Marine blauw zwart leer ISRI stuurstoel 1000 Marine blauw zwart leer

Stuurstoel die aan alle voorwaarden voldoet

Een stuurstoel voor een groot containerschip moet aan andere voorwaarden voldoen dan een stuurstoel voor een loodsboot die met 35 knopen over zee vaart. Zoveel schepen, zoveel stoelen en zitwensen. EBLO heeft kennis van alle vaartuigen en werkplekken, waardoor wij u altijd de juiste stoel kunnen aanbieden. 

EBLO stelt de juiste stuurstoel samen

Schippers maken doorgaans lange uren, waardoor een stoel met zeer hoogwaardige schuimdelen en duurzame bekleding gewenst is. Een vloerrail is voor stuurstoelen van binnenvaartschepen een uitkomst, omdat de stoel dan over een grote lengte verschoven kan worden. Stuurstoelen op een werkschip kunnen worden voorzien van extra brede armleuningen waar bediening of besturing in kan worden gemonteerd. Wat voor stoel u ook zoekt, EBLO heeft het in huis!

Stuurstoel laten repareren of stofferen

Naast een ruim aanbod stoelen en stoelonderdelen zijn wij ook uw adres voor de reparatie van stoelen. Ook als de bekleding van uw stoel aan vervanging toe is, kunnen wij dit in onze eigen stoffeerderij voor u verzorgen. Wij bieden keuze uit diverse soorten bekleding, waaronder stof, leer en kunstleer. 

Evert Mallie

Evert Mallie

CEO - Technisch ergonoom & Arboconsultant

Specialist op het gebied van zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie en stoelen is hem geen aanvraag te vreemd!

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd