Haven

Haven

Stoelen voor havenvoertuigen

In de haven doen grote, zware voertuigen het werk en worden er 24 uur per dag goederen vervoerd. Dat vraagt om stevige voertuigen én stevige stoelen die voldoende zitcomfort bieden voor lange dagen. Zitspecialist EBLO levert deze stoelen en biedt daarnaast uitgebreide service: van trilmetingen tot zitadvies, onderhoud, reparatie en maatwerk. EBLO levert het totaalpakket op het gebied van zitten!

ISRI 6500km-517-pro kraanstoel ISRI 6500km-517-pro kraanstoel
ISRI NTS met veiligheidsgordel ISRI NTS met veiligheidsgordel
Grammer Actimo Evolution Grammer Actimo Evolution

Stoelen voor alle havenvoertuigen en werkzaamheden

Naast stoelen voor grote voertuigen als containerkranen, hebben wij ook stoelen voor kleinere voertuigen als container trucks en reach stackers. Snel leverbaar in alle gewenste uitvoeringen van bekende merken als ISRI en KAB Seating. Luchtgeveerd en veelvuldig instelbaar voor optimaal zitcomfort. Voor extra bedieningsgemak kunnen deze stoelen op aanvraag worden uitgevoerd met een joystickarmleuning. Stoelen voor een terminal trekker kunnen desgewenst uitgevoerd worden met een draaiplateau, zodat er gemakkelijk achteruit gereden kan worden.

Met advies op maat altijd de juiste stoel

Welke stoel het best bij u past, is afhankelijk van de werkzaamheden, het voertuig, de wettelijke eisen en de gebruiker(s) van de stoel. Onze zitspecialisten kunnen u hierover goed adviseren en helpen met het maken van de juiste keuze. Moet de stoel ook worden voorzien van een veiligheidsgordel? Een hoge rug voor extra ondersteuning, of juist een lage rug voor beter zicht. En welk soort bekleding van de stoel is vereist? Allemaal vragen waar EBLO het antwoord op heeft, waardoor wij u altijd de perfecte zitoplossing kunnen bieden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Haven
Stoelen
Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd