kassa

Kassaplaats

Kassastoel kopen

Een kassastoel koopt u bij EBLO. Daarnaast leveren wij bureaustoelen en stamatten. Onze zitspecialisten denken graag met u mee over de juiste ergonomische zit- en sta-oplossing en maken samen met u uw werkplek compleet!

Veilig en comfortabel zitten met de juiste kassastoel

Het is belangrijk dat een kassastoel het lichaam goed ondersteunt en comfortabel en veilig is. Met de keuze voor onze stoelen van het merk Werksitz weet u zeker dat u goed zit! Deze stoelen staan bekend om hun modulaire systeem waardoor eindeloos met onderdelen gevarieerd kan worden. Met als resultaat: voor elke toepassing en zitwens de juiste stoel. Bovendien zijn wij sterk in maatwerk. Heeft u speciale wensen of voorkeuren op zitgebied? Wij stellen uw kassastoel geheel naar wens voor u samen.

Zitspecialist EBLO is totaalleverancier voor uw werkplekinrichting

Kiest u bijvoorbeeld voor armleuningen en remmende wielen die helpen om veilig op en van de kassastoel af te stappen? Of wat dacht u van een zitting met kantelmechaniek die zorgt voor goede ondersteuning in alle werkhoudingen. Met een inklapbare rugstang en voetbeugel creëert u extra ruimte achter de kassa als de stoel niet in gebruik is. U ziet... de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze zitspecialisten adviseren u graag over de juiste kassastoel voor u en uw werkplek. Met meer dan 40 jaar ervaring weet u zeker dat u bij ons goed zit!

Bezoek onze showroom of neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over ons stoelenaanbod, wenst u advies of wilt u bijvoorbeeld meer weten over het juist instellen van uw kassastoel en de juiste zithouding? Laat het ons weten. Wij helpen u graag! U bent ook van harte welkom in onze showroom

André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd