lab

Laboratorium

Laboratoriumstoel kopen

EBLO levert stoelen voor alle werkplekken waaronder laboratoriumstoelen. Onze stoelen voor het lab voldoen aan alle eisen zonder in te leveren op gebied van zitcomfort. De keuze is veelzijdig en onderdelen kunnen eindeloos met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor kunnen wij altijd de ideale laboratoriumstoel samenstellen die aan al uw wensen en gestelde eisen voldoet.

WS.1210 GMP WS.1210 GMP
WS.1210 GMP XL WS.1210 GMP XL
WS.1320 KL WS.1320 KL

Stoelen speciaal gemaakt voor het lab

Stoelen voor het laboratorium zijn robuust en hygiënisch. Met keuze uit diverse modellen waaronder een stoel met platte zitting of een zadelzitting. Daarnaast: 

  • Is bloed-, urine-, speeksel-, desinfectiemiddel- en zweetbestendig. Bovendien is de bekleding van onze laboratoriumstoel bestand tegen diverse chemische stoffen;

  • Is een laboratoriumstoel van EBLO afgestemd op de voorovergebogen lichaamshouding die typerend is voor labwerk;

  • Is de stoel voorzien van veel instelmogelijkheden waardoor in alle omstandigheden de juiste zithouding kan worden aangenomen;

  • Is de bekleding makkelijk te reinigen.

Benieuwd of onze stoelen voor het lab passen bij uw werkplek? Met meer dan 40 jaar ervaring als zitspecialist weet EBLO als geen ander welke stoel het best bij uw werkomgeving en uw zitwensen past. Wij voorzien u dan ook graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Laboratoriumstoel van het merk Werksitz

Wij leveren stoelen van het gerenommeerde stoelenmerk Werksitz. Uniek aan dit merk is een garantieperiode van maar liefst 10 jaar en de grote modaliteit. Alle onderdelen van de stoel zijn onderling uitwisselbaar waarmee meer dan 4 miljoen stoelcombinaties kunnen worden gemaakt. Gegarandeerd dus dat u bij ons de laboratoriumstoel vindt die u zoekt!

André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd