Werkplaats

Sociale werkplaats

Werkstoelen voor sociale werkplekken

EBLO  heeft ruime ervaring met het leveren van werkstoelen voor sociale werkplaatsen in zowel grote als kleine oplages. Is een stoel kapot en wilt u een nieuwe of zoekt u een stoelonderdeel? Heeft u een medewerker met rugklachten of wilt u advies over het juist instellen van de werkstoelen? Zitspecialist EBLO ontzorgt u volledig op het gebied van zitten met producten, advies en een uitgebreid dienstenpakket waaronder reparatie- en onderhoudsservice.

WS.1220 E WS.1220 E
WS.1398.20 KL WS.1398.20 KL
WS.1320 KL WS.1320 KL

Werksitz werkstoelen: iedereen zit goed

Goede werkstoelen bieden de gebruiker zoveel mogelijk bewegingsvrijheid én het comfort dat nodig is om de hele dag door productief te kunnen blijven. Wij leveren werkstoelen van het bekende stoelenmerk Werksitz. Deze stoelen zijn eenvoudig in te stellen. Doordat de onderdelen onderling uitwisselbaar zijn, kan gemakkelijk aan elke denkbare zitwens worden voldaan. 

Ziekteverzuim terugdringen en productiviteit verhogen

Waar lang gezeten wordt, liggen lichamelijke klachten op de loer. Heeft u een medewerker met houdingsklachten of een specifieke zitbehoefte? Onze zitspecialisten stemmen de Werksitz stoel hier perfect op af zodat houdingsklachten worden verholpen én voorkomen. Hiermee speelt EBLO een belangrijke rol in het terugdringen van ziekteverzuim en het verhogen van productiviteit op de werkvloer. 

Werkplaats Werksitz stoelen voor sociale werkplaats

Stoel voor zware mensen

Een stoel van EBLO is duurzaam en robuust en hierdoor ook geschikt voor zware mensen. Afhankelijk van de lichaamsbouw kan worden gekozen voor een stoel met een vergroot zit- en rugvlak voor goede ondersteuning en zitcomfort. Daarnaast heeft een stoel voor zware mensen een draagvermogen tot 175 kilo en een verstevigde zittingdrager. Wilt u meer weten over onze werkstoelen, onze expertise, onze diensten en onze service? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Sociale werkplaats
Stoelen Krukken Matten
André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd