Bouwmachine

Bouwmachine

Stoel voor bouwmachines

Bouwmachines schudden en trillen de hele dag. Dat vraagt om een bestuurdersstoel die deze trillingen kan opvangen en genoeg zitcomfort biedt voor intensieve werkdagen. Zitspecialist EBLO heeft de beste stoel voor bouwmachines en biedt daarnaast uitgebreide service. Met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden, inbouw op locatie en trill- en zitmetingen,  ontzorgen wij u volledig. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste stoel voor bouwmachines. Wij adviseren u graag!  

UnitedSeats Highlander UnitedSeats Highlander
Grammer Actimo met pods Grammer Actimo met pods
UnitedSeats MGV35 UnitedSeats MGV35

Stoel voor bouwmachines die aan alle eisen voldoet

Bouwmachines zijn doorgaans niet geveerd waardoor schadelijke trillingen kunnen ontstaan. Een stoel voor bouwmachines van EBLO is luxe uitgevoerd en biedt voldoende demping en comfort voor om pijnvrij te kunnen werken. Daarnaast leveren wij maatwerk. Onze zitspecialisten kunnen een stoel voor bouwmachines helemaal naar wens voor u samenstellen voor optimaal zitcomfort. Heeft u last van uw nek, schouders of rug? Onze ergonomen gaan met u in gesprek en gaan na waar uw pijn zit. Vervolgens stellen wij uw bestaande of nieuwe stoel voor bouwmachines zo voor u samen, dat uw klachten verdwijnen én in de toekomst worden voorkomen.

Shovel in magazijn bij EBLO Shovel in magazijn bij EBLO
Op maat gemaakte bouwmachinestoel Op maat gemaakte bouwmachinestoel

Vier weken proefzitten op stoel voor bouwmachines van EBLO

Wie meer dan 8 uur per dag doorbrengt achter het stuur van een bouwmachine doet er goed aan te investeren in een goede stoel voor bouwmachines. Niet voor niets zeggen wij: 'u zit, maar u kunt beter zitten!' Om er zeker van te zijn dat u de juiste stoel heeft gekozen, geven wij stoelen vier weken op proef, zodat u deze uit kan testen. Daarnaast profiteert u bij ons van een garantietermijn van 12 tot 24 maanden en zijn alle stoelonderdelen bij ons ook los leverbaar. Meer weten? Neem contact met ons op!

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd