spijkstaal elektrotrekker

Kleine voertuigen

De beste stoel voor uw elektrotrekker

Bij bloemenveilingen, in kassen en magazijnen is een elektrotrekker het ideale vervoersmiddel voor het verplaatsen van goederen. Goed zitten op een elektro trekker is belangrijk. Dat begint met het aanschaffen van een stoel van EBLO. Wij zijn al meer dan 40 dé zitspecialist met een groot een veelzijdig aanbod stoelen van bekende merken als Cobo, UnitedSeats, Grammer, KAB Seating en ISRI. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Natte ruimte

Stoel voor elektrotrekker met mechanische of luchtvering

Een elektrotrekker is een compact voertuig dat vraagt om een compacte stoel. EBLO heeft een groot en veelzijdig aanbod stoelen voor een elektro trekker voorzien, van mechanisch of een luchtgeveerd onderstel. Ook statische ergonomische stoelen voor een elektrotrekker zijn bij ons leverbaar. Weet u niet precies welke stoel het best bij uw elektrotrekker en uw werkzaamheden past? Vraag onze zitspecialisten om advies! Samen met u selecteren wij de beste stoel die past bij uw wensen en uw voertuig. Waar veel gezeten wordt is goed zitten belangrijk. Naast een goede stoel kunt u bij ons ook terecht voor zitadvies

Grammer B12 pvc Grammer B12 pvc
Grammer Primo pvc Grammer Primo pvc
UnitedSeats MGV35 pvc UnitedSeats MGV35 pvc

Stoel voor elektrotrekker op maat

Wilt u een extra lage of juist extra brede stoel voor uw elektro trekker? Een stoel met verwarming of een stoel met extra zitcomfort? Stoelen voor een elektrotrekker kunnen bij ons ook geheel naar wens worden samengesteld. Wij weten alles van goed zitten en leveren uw stoel desgewenst op maat.   

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd