Tandarts

Praktijk gezondheidszorg

Werkstoelen voor tandarts en andere gezondheidszorgpraktijken

EBLO is leverancier van werkstoelen voor tandarts en andere gezondheidszorgpraktijken. Van zadelkrukken en bureaustoelen tot wachtkamerstoelen en stoelen voor bloedafname. Wij hebben ze op voorraad en kunnen werkstoelen snel in zowel kleine als grote oplagen leveren. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van zitten kunnen wij u goed adviseren over de juiste inrichting van uw werkplek. Neem contact met ons op voor meer informatie!

WS.3520 KL GMP WS.3520 KL GMP
WS.3020 PU Classic GMP WS.3020 PU Classic GMP
WS.4211 GMP T WS.4211 GMP T

Werkstoelen voor tandarts van het merk Werksitz

Goed zitten is belangrijk voor uw lichamelijke gezondheid en zorgt ervoor dat u uw werk goed kunt uitvoeren. Onze werkstoelen voor tandarts en andere gezondheidszorgpraktijken zijn:

  • Robuust en uitgebreid instelbaar;

  • Voorzien van bekleding die goed te reinigen is;

  • In hoogte verstelbaar en hierdoor goed aan te passen aan de werkplek;

  • Voorzien van een garantieperiode van maar liefst 10 jaar.

Wij leveren werkstoelen voor tandarts en andere gezondheidszorgpraktijken van bekende merken waaronder Werksitz. Alle opties en onderdelen van Werksitz werkstoelen zijn onderling uitwisselbaar waardoor maar liefst 4 miljoen(!) stoelcombinaties gemaakt kunnen worden. Dus wat uw zitwens ook is. EBLO heeft voor u de juiste stoel.

Dynamische werkplek creëren

Heeft u veel bewegingsvrijheid nodig op uw werkplek dan is een zadelkruk een goede keuze. Deze kruk maakt u wendbaar en zorgt voor een actieve zithouding. Deze houding draagt niet alleen bij aan een goede gezondheid, het zorgt er ook voor dat u minder snel vermoeid raakt en langer door kunt werken. Een zadelkruk is zo gemaakt dat u hier als het waren ‘staand’ op zit waardoor de benen minder worden belast. 

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Of u nu op zoek bent naar een werkstoel of kruk met wielen of een stabiel voetkruis, een draaikruk voorzien van armleuningen en een rugsteun. Werkstoelen met een zadelzitting of een klassieke houten zitting, het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over werkstoelen voor tandarts en andere gezondheidspraktijken of kom langs in onze showroom voor een proefzit!

Praktijk gezondheidszorg
Stoelen Krukken Matten
André P. van der Hoeven

Andre P. van der Hoeven

Sales Director

Vindt het steeds ontdekken van nieuwe mogelijkheden, andere markten en het verbreden van kennis en toepassingen voor onze klanten de leukste uitdaging.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd