Grondverzet

Grondverzet

Graafmachinestoel en andere stoelen voor grondverzet

Grond afvoeren voor een nieuwbouwproject of de bouw van een nieuwe tunnel, grondverzet is divers en zwaar werk. De bestuurder van een shovel, graafmachine of wiellader wordt dagelijks blootgesteld aan schokken en trillingen. Dit vraagt om een graafmachinestoel of andere stoel voor grondverzet die tegen een stootje kan. EBLO levert het zitcomfort dat u zoekt. Met een groot aanbod stoelen voor elke werkplek en meer dan 40 jaar ervaring zijn wij dé zitspecialist van Nederland.

UnitedSeats MGV55 UnitedSeats MGV55
Grammer Actimo M Grammer Actimo M
UnitedSeats Highlander UnitedSeats Highlander

Graafmachinestoel of andere stoel voor grondverzet met veel instelmogelijkheden

Bij zware werkzaamheden is het belangrijk dat de machine het werk doet en de bestuurder zoveel mogelijk wordt ontzien. Een goede graafmachinestoel of een andere stoel voor grondverzet én een goede zithouding, zijn hiervoor essentieel. EBLO heeft een groot aanbod stoelen en kan daarmee aan alle zitwensen voldoen. Voorzien van alle gewenste stoelinstellingen en ergonomische eisen. Ook toebehoren voor bijvoorbeeld een stoel voor een graafmachine, zoals joysticks kunnen wij desgewenst leveren en voor u op de graafmachinestoel monteren. 

Wiellader Knikmops

Beter zitten, meer werkplezier met de juiste graafmachinestoel

Elk mens is anders en dat geldt ook voor zitwensen. Waar de één jaren kan werken op een standaard graafmachinestoel, heeft de ander al na een paar dagen last van de onderrug, nek of armen. Niet voor niets zeggen wij: ’u zit, maar u kunt beter zitten.’ Daarom leveren wij naast ergonomisch hoogstaande stoelen ook stoelen op maat. Wij kijken samen met u naar uw zitwensen, het werk dat u doet en gaan na of u lichamelijke klachten heeft. Hier passen wij vervolgens uw stoel op aan. Indien gewenst adviseren onze zitspecialisten u ook nog over de juiste zithouding en het juist instellen van uw graafmachinestoel of andere stoel voor grondverzet.

Graafmachinestoel voorzien van aantrekkelijke garantie- en servicevoorwaarden

Mocht er een keer iets stuk gaan aan uw stoel dan is het goed om te weten dat u gebruik kunt maken van de EBLO reparatieservice. Daarnaast bieden wij een garantie van 12-24 maanden op al onze stoelen en mag u een nieuwe graafmachinestoel, of andere stoel voor grondverzet, vier weken op proef nemen. Heeft u uw stoel op het oog en wilt u deze laten inbouwen? Ook dit verzorgen wij graag voor u. Neem voor meer informatie over onze stoelen, onze diensten en onze service gerust contact met ons op!

Marcel Kool

Marcel Kool

Key-accountmanager

Specialist op het gebied van trilmetingen en de wet- en regelgeving hieromtrent. Hij begeleidt daarnaast grote (OV-) projecten.

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd