DAF vrachtwagen

Vrachtwagen

Vrachtwagenstoel voor lange dagen achter het stuur

Voor vrachtwagenchauffeurs die veel onderweg zijn, is een comfortabele, ergonomische vrachtwagenstoel essentieel. Ook veiligheid is daarbij van groot belang. EBLO heeft een groot en veelzijdig aanbod hoogwaardige vrachtwagenstoelen die aan alle wettelijke eisen voldoen. Daarnaast bieden wij uitgebreide service waaronder inbouw, reparatie, onderhoud, zitinstructie en het uitvoeren van trilmetingen. De zitspecialisten van EBLO voorzien u graag van advies op maat in uw zoektocht naar de beste vrachtwagenstoel!

ISRI 6860/870 ISRI 6860/870
ISRI 6860/875 NTS ISRI 6860/875 NTS
ISRI 6860/875 NTS2 ISRI 6860/875 NTS2

Vrachtwagenstoel aanpassen of op maat laten maken

Wie lange dagen achter het stuur maakt, is bekend met nek-rug- en schouderklachten. Ook uw benen kunnen het nodige te verduren krijgen. Zitspecialist EBLO zorgt ervoor dat u klachtenvrij kunt rijden met een stoel die past bij uw lichaam, zitwensen en werkzaamheden. Een nieuwe vrachtwagenstoel is niet altijd nodig. Vaak kunnen we ook uw bestaande vrachtwagenstoel zo aanpassen dat u beter zit. Bovendien bieden wij maatwerk waardoor wij altijd de beste zitoplossing voor u kunnen samenstellen.

Onderdelen vrachtwagenstoel los leverbaar

Naast complete vrachtwagenstoelen leveren wij ook losse onderdelen als zit-en rugkussens, onderstellen, compressors en armleuningen. Op gebied van veiligheid vindt u bij ons ook alles wat u zoekt waaronder vrachtwagenstoelen die zijn voorzien van een driepuntsgordel. Daarnaast leveren wij ook veiligheidssystemen, waaronder automatische gordelspanners, rijbaanbeveiliging en ingebouwde microfoon. Om de chauffeur ook tijdens warme dagen fit te houden, biedt een vrachtwagenstoel met ingebouwd klimaatsysteem een uitkomst en is bij ons het zogenaamde COOL-AIR® kussen leverbaar. Vraag onze medewerkers om meer informatie en advies.

Daf logo
Logo Mercedes
Iveco logo

ISRI vrachtwagenstoel voor alle merken vrachtwagens

Wij leveren vrachtwagenstoelen van het bekende stoelmerk ISRI. Benieuwd hoe onze stoelen zitten? Kom proefzitten in onze showroom. Naast verkoop kunnen wij ook de inbouw voor u verzorgen. Wij beschikken over een gecertificeerd inbouwstation waardoor u verzekerd bent dat de stoel veilig en vakkundig wordt geplaatst. Daarna vertellen onze zitspecialisten meer over de werking van de stoel en krijgt u een zitinstructie van één van onze ergonomen. Een goede zithouding is immers net zo belangrijk als een goede stoel!

Evert Mallie

Evert Mallie

CEO - Technisch ergonoom & Arboconsultant

Specialist op het gebied van zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie en stoelen is hem geen aanvraag te vreemd!

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
5
5 Cum laude

“ Tevredenheidscore op een schaal van 1-5? Dan krijgt EBLO van mij een 5 cumlaude. Dit bedrijf doet ongevraagd net dat stapje meer waardoor het eindresultaat je verwachtingen overtreft. ”

EBLO Seating B.V.
5
Ze hebben heel veel

“ Goed advies, duidelijkheid over het product en snelle reactie en zending. ”

EBLO Seating B.V.
5
Leuk

“ Een mooi en duidelijk no nonsens bedrijf doen wat ze zeggen, snel antwoord en denken mee. ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd