Autosport

Autosport

Veilig op snelheid rijden met kuipstoel van Racetech

In de racewereld is niets zo belangrijk als veiligheid, wat niet betekent dat er hoeft te worden ingeleverd op gebied van zitcomfort. Zitspecialist EBLO heeft meer dan 40 jaar ervaring met het leveren van racestoelen die een perfecte combinatie vormen met de kooi en het gordelsysteem van de bestuurder. Kom proefzitten in onze showroom en laat u adviseren door onze zitspecialisten over de juiste kuipstoel voor de autosport.

Racetech autostoel Racetech autostoel
Racetech autostoel Racetech autostoel

Racetech kuipstoel voor auto en race: veilig, sterk en op maat

Met de kuipstoel lijn van Racetech biedt EBLO de race- en rallyrijders alles wat ze zoeken. De kuipstoel is licht van gewicht, wat niet afdoet aan de stevigheid van een sterke shell constructie van composiet en een versterkt frame. Dankzij een ingebouwd koelingssysteem en brandvertragende stoffen bekleding, wordt frisse lucht in de cabine en brandveiligheid van de kuipstoel gegarandeerd. Wat voor alle autostoelen geldt, is bij een kuipstoel voor een auto voor het race-circuit nóg belangrijker; de juiste stoelmaat en een passende gordel. De Racetech kuipstoel is verkrijgbaar in verschillende maten (XL en XXL) en twee breedtematen, waarop een 4- ,5- en 6-puntsgordel te monteren is. 

Dakar 2019 The Beast Dakar 2019 The Beast
Dakar 2019 The Beast met Racetech stoelen van EBLO Dakar 2019 The Beast met Racetech stoelen van EBLO

Racetech kuipstoel voldoet aan de FIA 885- en FIA 8862-keuring

Op dit moment zijn de Racetech autostoelen de enige FIA-gekeurde stoelen met een extra montagepunt op de rugleuning. Hierdoor wordt de kuipstoel nog beter met de kooi van de auto verbonden waardoor de bestuurder een optimale racebeleving ervaart. De stoelen zijn leverbaar in fiberglas of hoogwaardig en lichtgewicht kevlar. Langere coureurs profiteren met een keuze voor een Racetech kuipstoel van een bredere, langere rug en grotere zitting voor extra ondersteuning van de bovenbenen. Dit heeft een stabielere zit als gevolg. Op alle stoelen van EBLO geldt een garantietermijn van 12-24 maanden. Hierdoor zit u niet alleen beter, maar blijft u ook in de toekomst beter zitten.

Evert Mallie

Evert Mallie

CEO - Technisch ergonoom & Arboconsultant

Specialist op het gebied van zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie en stoelen is hem geen aanvraag te vreemd!

Grote voorraad, snelle levering
Grote voorraad, snelle levering
Ergonomisch advies
Ergonomisch advies
Stoel op maat
Stoel op maat
24/7 Storingsdienst
24/7 Storingsdienst
Proefzitten
Proefzitten
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
Aantrekkelijke garantievoorwaarden
EBLO Seating B.V.
4
Goed geholpen bij een moeilijke keuze…

“ We zijn naar EBLO gegaan voor nieuwe stoelen in onze auto; mijn vrouw is daar vanwege haar rugproblemen heel kritisch op. De keuze is bij EBLO heel groot (niet één merk maar véél merken!) maar we zijn met oneindig geduld geholpen om de voor ons beste keuze te maken. Ook de service tijdens en na het plaatsen van de stoelen was top. Aanrader! ”

EBLO Seating B.V.
5
Geweldige organisatie

“ Geweldige organisatie. Je wordt goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en geen poespas. Zeker aan te raden! ”

EBLO Seating B.V.
5
Professionals work with professionals

“ Wij hebben uiteindelijk een samenwerking met Dakar en dat komt omdat we zo blij werden van de service. Thanks team EBLO! ”

Montage op locatie
Montage op locatie
Merkonafhankelijk
Merkonafhankelijk
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Zit-specialist met meer dan 40 jaar ervaring
Reparatieservice
Reparatieservice
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd
ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd