Accountmanager Marvin van den Bossche komt team EBLO versterken

Marvin van den Bossche

Sinds 22 juni is Marvin van den Bossche als accountmanager werkzaam bij EBLO Seating. Met een leeftijd van 26 jaar is hij een van de jongste verkopers binnen het EBLO team. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Marvin inmiddels al ruimschoots ervaring als accountmanager. Hij heeft eerst een aantal jaar ervaring als monteur opgedaan bij een mechanisatiebedrijf. Hier verzorgde hij onderhoud en reparaties aan landbouw gerelateerde machines en onderdelen, alvorens hij in 2017 als verkoper bij het bedrijf doorstroomde.

Ruim 3 jaar en veel ervaring later gaat Marvin een nieuwe uitdaging aan bij EBLO en zal hij zich gaan richten op advies en verkoop van stoelen voor alle voer- en vaartuigen. Door zijn verleden in de agrarische sector zal hij zich voornamelijk gaan richten op de verkoop van stoelen in deze branche.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een nieuwe stoel voor uw tractor of andere machine gerelateerd aan landbouw? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marvin van den Bossche via 0180 – 512 866 of stuur een e-mail naar bossche@eblo.nl

Wij heten Marvin welkom bij Team EBLO en wensen hem veel succes.