Bouwmachinestoelen

Bouwmachines zijn meestal onderhevig aan vele schokken en trillingen en er wordt vaaklangdurig gezeten. Erg belangrijk dus om de bouwmachine te voorzien van de juiste stoel. Het programma van bouwmachinestoelen is dan ook zeer groot. Er is een ruime keus aan lucht- of mechanisch geveerde stoelen, die U tevens kunt uitrusten met diverse opties. Neem contact met ons op voor het juiste advies.

  • Ruim aanbod van stoelen
  • Snelle service
  • Uit voorraad leverbaar
  • Alle bekende stoelmerken

EBLO Seating

In de afgelopen 35 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen is ons programma chauffeursstoelen en industriestoelen nog steeds aan uitbreiding onderhevig.

Ons leveringsprogramma is dan ook bijna onuitputtelijk en wij bieden oplossingen voor alles wat rijdt of vaart, maar ook voor de productieve werkplekken zoals kantoren, fabrieken en werkplaatsen. Om aan deze vraag te voldoen beschikken wij over een team van zitspecialisten, die voor u advies op maat kunnen verzorgen! Het is voor ons een uitdaging en voor u een oplossing.