EBLO organiseert UnitedSeats Dealerdagen 2018

Op 23 en 24 mei vonden de UnitedSeats Dealerdagen plaats. Een geslaagd event waarbij dealers uit Polen, Duitsland, Engeland, Denemarken, Ierland, IJsland, Hongarije, Schotland en Zweden naar het EBLO kantoor in Zwijndrecht afreisden waar ze een warm ontvangst te wachten stond.

Een bedrijfspresentatie, rondleiding door het pand en magazijn, productpresentaties en een demonstratie over ergonomie zijn slechts een greep uit het drukbezette programma. De dealers hoefden zich niet te vervelen; dit was h├ęt moment voor een kijkje achter de schermen om nog meer kennis op te doen over de producten van UnitedSeats.

Naast informatieve bijeenkomsten was er ook tijd voor ontspanning en een moment om elkaar op persoonlijk vlak beter te leren kennen. De eerste dag werd afgesloten met een boottocht over de Rotterdamse wateren. Via de Nieuwe Maas ging de tocht richting Dordrecht om uiteindelijk onder de Zwijndrechts brug door te varen en af te meren bij het ARA hotel, de luxe overnachtingsplaats van onze gasten.

De tweede dealerdag startte met een ontbijt in de EBLO kantine. Richting het middaguur keerden de dealers weer huiswaarts waar ze hun klanten na deze leerzame dagen nog beter kunnen informeren over de producten van UnitedSeats. EBLO kijkt terug op een gelaagd event en bedankt haar gasten!