EBLO verlengt zitvlak Recaro stoel van Porsche Carrera RS

porsche-met-recaro-stoelen

Het komt niet vaak voor dat er voor het EBLO-kantoor een Porsche Carrera RS geparkeerd staat, waarvan er wereldwijd ook nog eens weinig zijn geproduceerd. Deze klassieker heeft een Recaro bestuurdersstoel en bijrijderstoel. Aan EBLO de opdracht om de bestaande rode stof van het zitvlak te vervangen door zwarte stof én om het zitvlak van de bestuurdersstoel te verlengen. 

Hier draaide onze stoffeerder zijn hand niet voor om. In onze goed uitgeruste werkplaats had hij alle middelen tot zijn beschikking om direct aan de vraag te kunnen voldoen. Het verlengen van het zitvlak leverde direct een groot voordeel op: een nog betere ondersteuning van de bovenbenen en knieholte. Dit heeft een stevigere en comfortabelere zit als gevolg.

De Recaro stoel laat van zichzelf verder weinig te wensen over en past goed bij het sportieve karakter van de Porsche: de geïntegreerde hoofdsteun en gordeldoorvoer geven de stoel een dynamisch en sportief design welke verwijst naar de racewereld. De opvallende zijwangen van de zitting zorgen voor extra ondersteuning. De rugleuning en zit-diepte kunnen worden versteld zodat de stoel perfect kan worden afgesteld naar het lichaam.

EBLO heeft een groot aantal Recaro stoelen in het assortiment die naar wens kunnen worden aangepast. Alles voor optimaal zitcomfort!

recaro-stoelen-met-opnieuw-gestoffeerd-zitvlak

recaro-stoel-verlengd

recaro stoel met verlengd zitvlak (2)

Recaro Office Cross Sportster CS