EBLO voegt zeer complete landbouw- en bouwmachinestoel toe aan assortiment

UnitedSeats-Rancher-en-Highlander

EBLO breidt het assortiment UnitedSeats stoelen uit met De Highlander LGV95/HL152 AH, voorzien van hoge rug en De Rancher LGV95/H152 ARD – powered by Harita. Beide stoelen beschikken over uitgebreide instelmogelijkheden en comfortabele zitkussens; twee ergonomische toppers, standaard voorzien van al het benodigde zitcomfort én bovendien vriendelijk geprijsd.

De Highlander en de Rancher zijn standaard voorzien van gewichtsinstelling, instelbare schokdemper, hoogteregeling en horizontaalvering. Daarnaast zorgen luxe verstelbare armleuningen en een mechanische lendensteun voor nog meer zitcomfort. De Rancher is voor een tractorstoel extra luxe uitgevoerd omdat deze standaard voorzien is van een draaiplaat.

De stoelen hebben diverse montagegaten waardoor ze zowel voor OEM’s als aftermarket gebruikers eenvoudig te monteren zijn. Optioneel zijn ze te voorzien van een gordel. Tot slot is De Rancher naast een stoffen uitvoering ook verkrijgbaar met PVC bekleding. Neem voor meer informatie contact op met André P. van der Hoeven door te bellen naar +31 (0)180 – 512 866 of stuur een e-mail naar hoeven@eblo.nl.