Extra veiligheid met een goede gordel

Voor de firma Van Der Vlist voor de vestiging Moerdijk hebben wij een Komatsu machine voorzien van een driepuntsgordel. Wij hebben eerst de stoel opgehaald en naar onze assemblage afdeling gebracht. Hier heeft ons Technische Dienst op een vakkundige manier de driepuntsgordel aan de stoel gemonteerd.

Een driepuntsgordel geeft de bestuurder een betere bescherming. Het bovenlichaam is namelijk beter beschermd door de borstband die diagonaal is aangebracht. De gordel beperkt de bestuurder niet in zijn werkzaamheden en geeft voldoende bewegingsvrijheid. De gemonteerde driepuntsgordel heeft een oranje band, die goed zichtbaar is. Hiermee is direct zichtbaar dat de bestuurder de gordel draagt. Verder is de gordel uitgevoerd met een contactswitch, een extra beveiliging dat de bestuurder eerst de gordel om moet doen, voordat hij kan gaan rijden. Een veilig gevoel.

vlist-4

Op locatie heeft onze Technische Dienst de stoel teruggeplaatst in de Komatsu machine op locatie bij Van Der Vlist Transport in Moerdijk. Het uitvoeren van werkzaamheden op locatie bij de klant is een extra service van EBLO, die onze klanten erg waarderen. Kijk voor meer veiligheidssystemen op onze speciale website: eblosafety.com