Kraanstoel vakkundig in elkaar gezet en direct klaar voor gebruik

EBLO levert ISRI kraanstoel voor havenbedrijf PSA Antwerpen

EBLO heeft een kraanstoel geleverd aan de grootste containerbehandelaar in de Haven van Antwerpen. Onze monteur heeft de stoel in onze werkplaats vakkundig in elkaar gezet, voorzien van alle gewenste instellingen. Hiermee kan de klant direct aan de slag zodat het werk niet lang stil hoeft te liggen.

Dat de oude stoel aan vervanging toe was, mocht geen verrassing heten. Van de stoffen bekleding is vrijwel niks meer over. Daarom was het na 12 jaar van volle tevredenheid in gebruik, tijd voor een nieuwe versie van de ISRI 6500KM/517 PRO.

Het resultaat is een luchtgeveerde kraanstoel voorzien van een kantelbaar zitvlak. De zitting met uitsparing en de rug zijn los van elkaar in te stellen, waardoor in alle zithoudingen goed zicht is op het werk. Met deze stoel kan de kraanmachinist uitstekend focussen op het werk wat zich onder hem afspeelt, kijkend door de uitsparing van het zitkussen. Oorspronkelijk is de stoel uitgerust met joysticks. Deze nieuwe kraanstoel is hier dan ook vakkundig op voorbereid, zodat deze eenvoudig geplaatst en snel in gebruik kan worden genomen.

De dubbele lendensteun en zijwangen zorgen voor optimaal zitcomfort en een stabiele zit. Dit ook dankzij de luxe armleuningen die in diverse standen ingesteld kan worden. Tot slot is de rugleuning volledig verstelbaar. EBLO wenst de kraanbestuurders veel werkplezier met deze stoel!