MGV35 stoel steeds vaker terug te zien in bouwmachines en heftrucks

Sundward minigraafmachine

Het komt steeds vaker voor: een UnitedSeats MGV35 stoel geplaatst in bouwmachines en heftrucks. De stoel wordt al standaard ingebouwd in diverse heftrucks van bekende fabrikanten zoals Hyster en Clark. We zien ook steeds vaker dat de stoel wordt ingebouwd in kleine bouwmachines. Een logische keuze, want de MGV35 is bij uitstek geschikt voor deze machines. Compact van formaat maar mét uitgebreide instelmogelijkheden en een perfect veersysteem. Wat wil een heftruckchauffeur of een bestuurder van een bouwmachine nog meer?

Inmiddels wordt de UnitedSeats MGV35 ook ingebouwd in een serie van minigraafmachines van Sunward. Doordat de stoel over verschillende montagepunten beschikt, is deze eenvoudig te plaatsen. De mechanisch geveerde MGV35 van UnitedSeats heeft een snelle gewichtsinstelling van 50 tot 150 kg, een klapbare en verstelbare rugleuning, een contactschakelaar en een volledig geïntegreerde rolgordel. Optioneel is de stoel uit te breiden met onder andere luxe armleuningen, rugverlenging en een lendensteun.

De stoel is leverbaar in stoffen bekleding of Heavy Duty PVC. Optioneel is de MGV35 ook leverbaar in een grotere uitvoering (UnitedSeats MGV55), met een hogere rug, een bredere zitting en inclusief luxe armleuningen. Beide stoelen kunnen worden voorzien van joystickconsoles en worden optioneel uitgerust met een afsluitbare documentenbox voor voertuigen met een open cabine.

UnitedSeats MGV35 PVC