Over EBLO

EBLO Seating

In de afgelopen 35 jaar heeft EBLO zich gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen is, blijven we ons programma chauffeursstoelen en industriestoelen altijd uitbreiden. Mensen worden zich steeds bewuster van verantwoord zitten en zeker door de nieuwe ARBO wetten wordt hier ook meer aandacht aan geschonken. Om aan deze vraag te voldoen beschikken wij over een team van zitspecialisten, ergonomisch adviseurs en fysiotherapeuten die voor u advies op maat kunnen verzorgen!

Over EBLO Seating

Uitgebreid programma aan stoelen

Ons leveringsprogramma is dan ook bijna onuitputtelijk en wij bieden oplossingen voor alles wat rijdt of vaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoelen voor vrachtwagens, bussen, heftrucks, trekkers en bouwmachines. Maar ook voor de productieve werkplekken zoals kantoren, fabrieken, werkplaatsen, salons en winkels. Bekijk ons volledige stoelenoverzicht.

Altijd een oplossing

Een oplossing betekent niet meteen dat er een nieuwe stoel moet worden aangeschaft. Er wordt ook bekeken of de bestaande stoel door middel van een aanpassing geschikt kan worden gemaakt.

Het is voor ons een uitdaging en voor u een oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.